Alias napisał(a):Duz, tyś mi siostrą forumową od jakiegoś czasu. Zapata zrobiła swoje
KatiaBlue napisał(a):Duzza tak sobie myślę, ze w sumie też ich nie widzę
duzzza22 napisał(a):Ale ma być 6 tomów i jestem ciekawa jak to wszystko się rozegra
i dlatego właśnie ciągnie mnie do tych ksiązek tym bardziejAlias napisał(a):Wyobraźnia Maas jest mocno rozbudowana więc pewnie nie raz naz i nie dwa nas zaskoczy
KatiaBlue napisał(a):Jutrzenka, ja go nie porównuje to Very pisała, ze gdzieś czytała o tym, że ktoś tę fascynacje porównuje do fascynacji Malfoyem. Bo właśnie tu o FASCYNACJĘ chodzi a nie tak bardzo o Malfoya. A ja tylko rozwinęłam, ze do pewnego momentu może się wydawać słuszne, bo nie wiemy jaki Rhys jest na prawdę i wydaje się być czarnym charakterem (seksownym czarnym charakterem - tak jak Malfoy) (Snape nie jest seksownym czarnym charakterem). Ty wziełas to za bardzo ogólnie pod względem książki i zbyt szczegółowo pod względem Malfoya niż ja miałam to na myśli
•Sol• napisał(a):byś się zdziwiła dla ilu bab jestKatiaBlue napisał(a):Snape nie jest seksownym czarnym charakterem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości