to sporo mówiKsiężycowa Kawa napisał(a):Wszystkie i mam wielką słabość do "Last Hit" i "Taking Control", jeszcze do "Unraveled"
Last Hit planuję w bliskiej przyszłości.
A pytałam też dlatego bo byłam ciekawa czy postawisz na podium Sacked
to sporo mówiKsiężycowa Kawa napisał(a):Wszystkie i mam wielką słabość do "Last Hit" i "Taking Control", jeszcze do "Unraveled"
•Sol• napisał(a):nie tylko Ty
Gonia chyba chwaliła tom 3
pokaż mi ksiażkę na którą nie ma jęków
phantera onca napisał(a):Wiecie co? Mnie Last Hit też jakoś tak dziwnie idzie.... przeczytałam kilka rozdziałów i zastanawiam się czy wogóle czytać dalej Skończyłam na zakupach w domu handlowym.... nie wiem może później się jakoś przeinaczy i będę mieć chęć na to
phantera onca napisał(a):Skończyłam calą dobrze że jednak ją dokończyłam, tylko szkoda że tak późno zaczęło się dziać Widać jak w większości - jedna trzecia byłanudna za to później autorka mi to wynagrodziła Drugą zacznę już nie długo - to historia Daniela i Regan, strasznie mnie ciekawi
dlaczego mogę mieć kłopot?gonia napisał(a):Druga część.. ech uwielbiam Daniela, więc co tu dużo mówić, ale jeśli Sol się do tego przymierza, to może mieć z tą pozycją kłopot, ale warto przeczytać.
gonia napisał(a):Czasem akcja drugiej części mówi sporo o zakończeniu pierwszej, więc może lepiej najpierw zapoznać się z pierwszą, a potem martwić się (ewentualnie) o drugą. Jeśli jednak bardzo chcesz wiedzieć, to możesz zajrzeć do recenzji Kawy. Ja też napisałam kilka słów o Last Breath w temacie Clare, ale nie wiem jak zrobić link do konkretnego posta. Myślę, że jak przeczytasz pierwszą, to będziesz mieć pewne wyobrażenie, co może być w drugiej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości