basik napisał(a):Jestem jedna z tych "starszych" na forum i stażem i wiekiem i nieraz jestem przerażona tym co teraz tu się teraz dzieje.
Ja wiem, że każda z nas ma swoje gusta, każda lubi coś innego. ąle po co od razu kłócić się do upadłego o swoje racje.
Mnie tez zdarza się nie lubić jakiejś książki, chociaż inne pieją z zachwytu na jej temat, ale wtedy nawet nie podejmuje dyskusji , bo i po co , każdy ma własny gust.
Lilia ma racje, niektóre dziewczyny piszą, żeby nabić więcej postów...pytam tylko po co....żeby być lepsza od koleżanki?
Nasze forum od zawsze mnie cieszyło, bo można porozmawiać o wszystkim, łącznie ze sprawami osobistymi, jesteśmy jak jedna wielka rodzina i niech tak pozostanie.
Staram się tez w miarę możliwości pomagać, coś dla niego robić, dlatego motywuje każdą przeczytana książkę. Może inne dziewczyny też o tym pomyślą, zamiast krytykować niech też
dołożą cegiełkę do tych dobrych rzeczy.
Proszę niech nasze forum,pozostanie tym czym było dotychczas, miejscem gdzie można pogadać, podyskutować i dowiedzieć się czegoś nowego .
racja Basiku