Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Tam jest jeszcze dwójka, trójka, któryś kolejny i siódemka. A ja siódemki nie mam. Niby tam jedna osoba licytuje, ale to raczej nikt stąd. Chyba? Jeśli tak to mówcie A jak nikt to powalczę jeśli nie zapomnę
Mam swoją teorię, że wydawnictwa specjalnie podnoszą teraz ceny na nówki, żeby w razie wejścia w życie ustawy o zamrożeniu cen, móc ustalić dużo niższą od tego cenę stałą, po to, żeby udobruchać tym przeciwników ustawy.