Oto opis tej książki:
Lola Santisi ma dwadzieścia sześć lat i należy do hollywoodzkich „wyższych sfer” (jej ojciec jest nominowany do Oscara za najlepszą reżyserię). Lola cierpi na dwie poważne choroby: aktorholizm (ciężki przypadek uzależnienia od związków z przystojnymi aktorami) oraz KTZ (Kryzys Tożsamości Zawodowej, powszechny wśród Dorosłych Dzieci Gwiazd). Dziewczyna postanawia zostać „hollywoodzką ambasadorką”, co oznacza udział w najbardziej krwawym sporcie uprawianym w Los Angeles: nakłanianiu gwiazd, by na ceremonię wręczenia Oscarów włożyły kreację projektanta, którego reprezentuje. Jej najlepszymi przyjaciółkami są: piekielnie ambitna Kate, agentka hollywoodzkich talentów oraz Cricket, początkująca modelka-aktorka, która usiłuje przełamać złą passę i dostać główną rolę.
Przeczytałam gdzieś recenzję tej książki i jedno zdanie brzmiało tak " komu się nie spodobał "Diabeł ubiera się u Prady" tego prawdopodobnie znudzi " Gwiazdy i gwiazdki" . Ja jeszcze nie czytałam ,więc nie mogę ci nic o niej powiedzieć. Ale jako że " Diabeł....." podobał mi się dlatego tę książkę kupiłam.
A teraz o tym gdzie kupuję książki.
Na stronie czytajtanio.pl znalazłam parę razy ciekawe książki , są one przecenione ale nowe. Polecam wstąpienie do klubu " Świat książki" jestem już tam od 10 lat , można tam liczyć na rabaty. I nie ma to jak antykwariat internetowy , szczególnie dla mnie , szukam starszych książek np. Susan Elizabeth Phillips. Jeszcze w" Klub dla ciebie " dokonuję zakupów. Same kluby nie ?
PS. Jakby ktoś widział w takim antykwariacie ,książki " To musiałeś być ty" lub "Idealna para" , baaaaardzo proszę o podanie jej strony