Nocny Anioł napisał(a):pytanie do wymieniających na flincie
laska mi wysłała książkę i chyba zaginęła , mnie zwinęli punkty, ale książki nie mam
co w takiej sytuacji
Nocny Anioł napisał(a):pytanie do wymieniających na flincie
laska mi wysłała książkę i chyba zaginęła , mnie zwinęli punkty, ale książki nie mam
co w takiej sytuacji
monia0303 napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):pytanie do wymieniających na flincie
co w takiej sytuacji
A jakim listem miała wysłać?
jeżeli poleconym to poproś o nr nadana. Jeśli nie da pisz do administratora jaka jest sytuacja i administrator da jej 3 dni na wyjaśnienie sytuacji. Jeżeli nie wyjaśni to admin przeleje ci pkt na konta zpowrotem.
Jeżeli wysłała zwykłym i tylko taki miałaś do wyboru to w przypadku zaginięcia listu admin zwraca ci Twoje pkt zpowrotem po napisaniu do niego.
Jeżeli TY wybrałaś list zwykły jako przesyłka a miałaś możliwość wyboru listu poleconego to wina jest Twoja i tracisz pkt
Lucy napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):pytanie do wymieniających na flincie
co w takiej sytuacji
Też miałam taką sytuacje z tym ,że to ja wysłałam i zaginęła paczka . Wysyłałam poleconym ek. i musiałam lecieć na pocztę ,a tam dziwnym przypadkiem ,paczka znikła. Musiałam złożyć reklamacje i dostałam za nią kasę .
Dziewczynie wysłałam inną rzecz - tak się dogadaliśmy ,bo na punktach mi zależało.
Papaveryna napisał(a):To i tak jeszcze względna cena Ja za swoje dałam 49zł w tamtym roku
Papaveryna napisał(a):Ja pierdykam Ktoś kupił tego "Uroczego nicponia" za 82zł
A myślałam,że nikt się na to nie porwie. Natomiast co do ostatecznej ceny "Idealnej pary" byłam blisko. Obstawiałam 50-60zł. Poszła za 52 z hakiem
fanka76 napisał(a):No to jest nowa cena na nicponia , ale dlaczego ten ktos nie kupil kompletu lindsey gdzie nicpon jest a komplet po 60 zl
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości