Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
To jeszcze poczekam bo jak inni zaczną licytować to może wyjsc dużo więcej
To Wy się przyczajcie i nie podbijajcie niepotrzebnie A ja tę Podróż do nieba od 10 zł będę licytować,ok? Bardziej wolę z niebieską okładką,ale jakby się dało tanio to i taka może być...Tylko wysyłka jaka droga - 11 zł
Obie "Podróże" bardzo ładnie wyglądają na zdjęciach. Ja bym chyba wybrała okładkę z biedronką. Ona też dłużej pociągnie, bo to nowsze wydanie. (Jeśli dobrze pamiętam, to chyba z 2000.)