Elizabeth Thornton Anons Sekrety Hiszpanka Głos Pocałunki Serena
Carl Hiaasen Sezon turystyczny
Judith Michael Śpiąca królewna
Elizabeth Adler Leonia, Spadkobierczyni poszukiwana, Spadek,
Janet Dailey Napiętnowana, Przyrodnie siostry,
Fern Michaels Za wszelką cenę,
Nora Roberts Gorący lód, Willa, Ukryte skarby, Prawdy i zdrady, Życie na sprzedaż, Rafa, Sanktuarium, Bezwstydna cnota, Koniec rzeki, Księżyc nad Karoliną, Śmierć przed kamerą
Victoria Holt Pan dalekiej wyspy, Maska czarodziejki,
Rosamunde Pilcher Fiesta w Cala Fuerte
V.C. Andrews Perła we mgle
Karen Robards Spacer po północy, Żona senatora, Nikt nie jest aniołem Danielle Steel Zmiany, Obietnica, Żądza przygód, Kalejdoskop, Zwiastun miłości,
Penny Jordan Silver, Na dobre i na złe, Gra, Miłość honor i zdrada, U kresu sił, Bolesna spuścizna, Ukryte lata
książki są jak nowe, cena 10 zł a kobita spoko, Monia może zatwierdzić Możecie same nawiązać z nią kontakt, albo ja mogę pośredniczyć w zakupię, ale to dwa razy wysyłka by była . Ale jak macie chęć, to możemy tak zrobić.
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
Byłam wczoraj w media i posucha totalna. Nie było już żadnej sparks Tesco i Matras: Roberts Lasy w płomieniach i błękitny dym po 12 zł W empiku promocja "Kup 3 książki zapłać za 2" ale tam mnie ceny dobijają Ale promocja obejmuje również dodatki do domu, akcesoria i dekoracje, itd.
Lilia napisał(a):Wyraziłam chęć zakupu tej Carlyle
Ciekawe czy jeszcze ma. Sama się zastanawiałam, ale nie chcę przeholować zbieram Carlyle, ale bez ciśnienia, więc poczekam na inną okazję. A ta cena jest całkiem całkiem.
"uderz w Garwood a Tajemna się odezwie" Sol
"Cierpię na wrodzoną wadę dysfunkcji systemu motywacji." Wilczyca Karolina Kaim
zastosowałam zbyt duży skrót myślowy i zapomniałam o nowej premierze. Chodziło mi o to że gdybyś kupiła tylko Pakt a Uwikłaną już nie bo masz w ebooku to by na półce nawet źle wyglądało. O tej premierowej nie pamiętałam jakoś, ale to że ona się szybko nie pojawi w kolekcjach to może być zrozumiałe - brak okazji. Pewnie u mnie też trochę jej nie będzie, poczekam aż stanieje.
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
wiedzmaSol napisał(a):wstrzymajcie się troszkę z tą Andrews po wariackich cenach. Fabryka dzielnie obiecuje dodruk dwójki przy okazji wydania kolejnej książki Andrews