Papaveryna napisał(a):Się wkurzyłam
Znalazłam chyba w niedzielę "Grzesznika nawróconego" Quinn na tablicy za 10zł.Zapytałam czy to aktualne.Pani mi wczoraj rano napisała że tak.Napisałam,że się na Grzesznika decyduję i że jeszcze popatrzę,bo miała sporo innych ogłoszeń.Dziś napisałam,że jednak tylko tę jedną wezmę,podałam swoje dane poprosiłam o nr konta,a ona,ze wczoraj rano został sprzedany
Papaveryna napisał(a):Dziewczyny,dzięki,ale ja nie jestem aż tak bardzo na Grzesznika napalona.Zobaczyłam,że jest w niedzielę po północy więc napisałam z zapytaniem czy ogłoszenie aktualne.Pani mi po 8 odpisała,że aktualne,a ja jej po 13 jakoś,że chcę kupić.Nie odpisałam wcześniej,bo spałam (kiedyś muszę).Pani mi dziś mówi,że ktoś tam do niej między tą a tą godziną zadzwonił i od razu wpłacił pieniążki na konto.
Widocznie jestem czepialska,ale wkurzyło mnie to jak nie wiem.Już nawet nie o książkę chodzi tylko sam fakt,że skoro zapytałam pierwsza mogła się chwilę wstrzymać ze sprzedażą.
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość