Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
edit. ktoś mi właśnie urodzonego uwodziciela przebił i jest już cena 36 zł. Jutro kończy się licytacja. Jak sądzicie bić się o niego do upadłego czy czekać lepszej okazji? Sama się właśnie zastanawiam bo w styczniu już kupiłam z 5 phillips przy czym natchnienie za 25 zł oraz wczoraj podróż do nieba 25 zł plus przesyłka. Czy warto za uwodziciela dać 45 zł?
Tajemna już pisałam do Pani bo na zdjęciu miała Magia kąsa a napisane Magia parzy. Miałam nadzieję ze ma obydwie ale to była pomyłka i miała tylko Magia kąsa za 15 zł
Monia duzo za uwodziciela ale zwroc uwage ze bardzo dlugo go nie bylo Cos czuje ze jego ceny beda rozły jak idealna para Jak patrzylam to po 27 poszedł w koszmarnym stanie Ja osobiście bym czekała bo jeszcze okaze sie ze przebije cie ktos to cena bedzie 50 i nastepna ktora sie pojawi to w tej cenie Ale ja lajtowo bo już mam Moze niw wytrzymałabym