Angielka Garwood Chyba dość przystępna cena 35 zł plus wysyłka http://allegro.pl/angielka-julie-garwoo ... 19151.html Chciałabym ją mieć ale czekam na cud że ktoś za 20 wystawi albo w jakimś zapomnianym antykwariacie znajdę Wiem, wiem niemożliwe ale wciąż mam nadzieję że jakiś cud mi się w życiu należy
nooooo... ciekawe na jakiej kwocie się skończy i ile osób będzie się biło" ja muszę chyba z tym snajperem się zaprzyjaźnić bo dzisiaj ogarnęło mnie ciemnota i o licytacji " Na zawsze" przypomniałam sobie o trzy godziny za późno. a najlepsze w tym że ktoś zapłacił 16 zł i to kilka dni temu dał ofertę, ale ja chciałam być cwana i przebić w ostatniej chwili i widzicie co wyszło ZAPOMNIAŁAM o licytacji
Ale Snajper też nie zawsze działa... mi kilka razy zawalił.
Co do Królestwa marzeń - nie mogłam się powstrzymać na próbę wrzuciłam 25pln - no i było na czerwono, że nie osiągnęło kwoty minimalnej... nie chcę próbować więcej, bo nie mam kasy... ale kto wie co ja tam wymyślę za 4 dni
Aniołku,Faris,na pewno za jakiś czas uda Wam się ją zdobyć Wtedy będzie się chwalić,że ją macie każdemu kto będzie chciał Was słuchać i temu co nie będzie chciał również