wiedzmaSol napisał(a):Dziewczyny, jeśli któraś chce wysyłkę książek na inny adres niż dostałam przelew to jak najszybciej krzyczeć
Wiem że Jadzia myśli i wiem że Ewa chce gdzieś indziej, reszta się nie deklarowała.
faris napisał(a):Nie mam pojęcia gdzie zadać to pytanie, może tutaj będzie pasowało.
Zapewne ktoś kupował książki na awesomebooks... ? czy ten ktoś mi może powiedzieć coś więcej o tym portalu? to tak jak wszędzie, że można kupić nowe i używane książki? i do pl wysyłka za darmo ?
Agrest napisał(a):faris napisał(a):Nie mam pojęcia gdzie zadać to pytanie, może tutaj będzie pasowało.
Zapewne ktoś kupował książki na awesomebooks... ? czy ten ktoś mi może powiedzieć coś więcej o tym portalu? to tak jak wszędzie, że można kupić nowe i używane książki? i do pl wysyłka za darmo ?
Wysyłka jest za darmo jeśli zamawiasz dwie książki lub więcej. Można kupić i używane, i nowe, ale nowych się raczej nie opłaca. Nowe lepiej zamówić na bookdepository albo na brytyjskim amazonie (na tym drugim trzeba uzbierać zamówienie za 25 funtów, żeby przesyłka była darmowa).
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: aleqsia i 0 gości