wiedzmaSol napisał(a):Lil może Ruiny jak na złość mi się rozmazały tytuły, robienie zdjęć w półprzysiadzie i półmroku nie jest proste
Jadzia chyba chciała coś z tego, coś kojarzę, ale przyjdzie to może się wypowie
ale i tak zapiszę, bo czy tak czy tak to będę brać
tajemna napisał(a):Podaj na pw Twoje konto, wyślę pieniążki za moją przesyłkę
A Aniołek chyba wszystkie Camp? Aniołku jak ja się cieszę, że mnie z tego uratowałaś
wiedzmaSol napisał(a):Nancy napisał(a):Więc tak ja bym wzięła te:
Jude Deveraux - "Przebudzenie", "Potrzask", "Wiedźma", "Przypływ", "Freski", "Zdobywca", "Kusicielka", "Porwanie", "Klątwa" i chciałam "Kłamce", ale widzę, że ktoś już ją zamówił
Bertrice Small - "Zdradzona"
Sol, a pamiętasz jakie książki są Amandy Quick i Jude Deveraux między kłamcą, a uciekinierką?
Wiedźmę chyba już też ktoś ale resztę Deveraux zaklepię Ci. Deveraux jeszcze była Księżna? Czy jakoś tak. A Quick nie pamiętam, jak na złość musiało mi to rozmazać. Ale nic znanego i często powtarzanego bo bym zapamiętała.
Tajemno, raczej jak alkoholik w składziku z winemNocny Anioł napisał(a):Sol Wyspa Whiskey E Richards
Candace Camp
Agrest napisał(a):W Camp brakuje 4 części serii, może ją sobie od razu gdzieś dokup Aniołku, bo cię cholera weźmie (para z 4 części przewija się przez poprzednie części i raczej trudno nie czekać na rozwiązanie ich wątku )
Jadzia napisał(a):Na moje oko ta Quick pod Ruinami to Kochanka. Ale nie dam głowy.
Tak jak mówię, nie mam jakiegoś strasznego parcia na te książki, tym bardziej, że tak naprawdę mnie nie stać, więc Lilia, bierz co chcesz, dla mnie zostaje ostatecznie to: Kłamca i Uciekinierka Deveraux, Krentz Ostre krawędzie, Tak zwani wspólnicy, Oczy czarownika
Jak się Sol ostatecznie zorientujesz z ceną i kosztem przesyłki to dawaj znać, będziemy się rozliczać
P.S. Mam 20 zł w prezencie za zakup książek za 100 zł w empiku, jeśli ktoś chętny to mogę udostępnić kod rabatowy
...a) każdy, kto w dniach: od 25.11.2013 (od godziny 9.00) do 26.11.2013 (do godziny 23:59) - w okresie trwania promocji - złoży samodzielnie i bezpośrednio na stronie www.empik.com zamówienie na produkty objęte Promocją, określone w pkt V,...
Przedmiotem promocji "eKarta 20zł za zakup książek za min 100zł" [Promocja] jest promocyjna sprzedaż książek z katalogu polskojęzycznego link:http://www.empik.com/ksiazki . Promocja nie dotyczy podręczników i oferty oznaczonej jako przedsprzedaż....
5.1. Promocją objęte są wszystkie produkty z katalogu książka polskojęzyczna.
5.2. Z Promocji wyłączone są wszystkie produkty:
- z katalogu podręczniki szkolne i akademickie
- z katalogu literatura obcojęzyczna
- z katalogu przedsprzedaż
- z katalogów: ''multimedia', 'ebooki', ‘elektronika’, ‘perfumy’, ‘gadżety’, ‘filmy’, ‘muzyka’
5.3. Za min. 100zł wydane na objęte promocją produkty klient dostanie zwrot w postaci ekarty prezentowej empik.com o wartości 20zł. Jeden uczestnik może otrzymać tylko jedną ekartę bez względu na ilość złożonych zamówień i wartość zamówienia. Promocja kierowana jest tylko i wyłącznie dla klientów indywidualnych, nie dotyczy sprzedaży hurtowej i kanału B2B
5.4. Produkty zakupione w Promocji są traktowane przez Organizatora jako jeden produkt, który nie podlega podziałowi na życzenie Klienta oraz częściowemu zwrotowi lub częściowemu odbiorowi w salonach empik. W przypadku niezrealizowania części zamówienia równoznacznego z obniżeniem jego finalnej opłaconej wartości poniżej 100zł ekarta nie przysługuje.
5.5. Ekarty Prezentowe będą wysyłane mailowo do 16 dni roboczych od momentu potwierdzenia odbioru zamówienia w salonie empik.com lub inną formą dostawy.
monia0303 napisał(a):wczoraj byłam chwilkę w krakowie i zwiedziłam targ staroci i książek na ulicy grzegórzeckiej. Książek masa ale raczej tematyka fantastyka oraz kryminały. I kupe, kupe historii. Książki w dobrym stanie w większości nowe lub raz czytane ale ceny też niezłe. Znalazłam tylko jedno stoisko z romansami ale ceny mnie powaliły
było z 10 książek z Dacapo ale jak leci po 15zł za szt brak osborne i garwood. Oczywiście była wszędzie mnie prześladująca Steel. Było dwie Carr, trochę roberts oraz harlequiny cienkie i grube. W zasadzie nic mnie nie zachwyciło. Cienka palmerka harlequin cena 5 zł dla mnie to troszkę dużo ale pan tłumaczył że przecież nowa kosztuje 13 zł więc powinnam się cieszyć że ja zapłacę tylko 5. Cóż n ie kupiłam nic
ale żeby dzień stracony nie był wybrałam się na grodzką do centrum tanich podręczników.
http://dedalus.pl/_cms/view/28/
maaaaaaaaaaaaaaaasa romansow. oprócz Steel była kilkadziesiąt różnych autorek z wydawnictwa amber (wszystkie te pani pożądania, jej czy tam jego pragnienia, diabły i demoniczne lordy)
wiem, wiem w zapamiętywaniu tytułów jestem kiepska. Ale cena nowych tych książek była w granicach 10-14 zł (w zależności od książki).
Ja zakupiłam sobie 4 SEP:
Złota dziewczyna - 15 zł
Nie będę damą - 11 zł
Nikt mi się nie oprze - 12 zł
Z miłości - 10 zł
a wieczorem na allegro pierwsza dama za 20zł.
Wiecie co. miałam wyprzedawać książki a przez was znowu wpadłam w szał zakupów książkowych
monia0303 napisał(a):Sol
wiesz co jestem chętna bardzo na Palmer ale po 5 zł to mi szkoda płacić za te cieniutkie a z Palmer najbardziej bym chciała Nieujarzmiony ale jego nie widziałam
Dobra za 5 zł wezmę Powrót do Arizony , Władca pustyni oraz Najlepsze wciąż przed nami
Została jeszcze jakaś Deveraux?
poza tym chciałabym uzbierać więcej SEP
może ma ktoś coś podwójnego SEP i chce sprzedać?
edit/; 4 zł mówisz? idę dumać nad tą palmer co jeszcze wybrać
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości