jak się dorwe do porząde. Neta. Podrzuce link do autorki..nami64 na devianart jak pamiętam. Ona głównie arty takie och ach na temat t.jeffesona i jego żony martyAgrest napisał(a):Byłam ciekawa, czy to scena z jakiejś książki Że fan art to się domyślam
emily temple napisał(a):jak się dorwe do porząde. Neta. Podrzuce link do autorki..nami64 na devianart jak pamiętam. Ona głównie arty takie och ach na temat t.jeffesona i jego żony martyAgrest napisał(a):Byłam ciekawa, czy to scena z jakiejś książki Że fan art to się domyślam
wiedzmaSol napisał(a):Tajemno, też jej powiedziałam że jakbym dostała taki spadek to za nic bym tego nie oddała ale kobitka fajna, też maniaczka z tym że ona horrory i jakieś albumy w ogóle artystka, świetne ma mieszkanie, podobało mi się i jeszcze pies był, na książkach się kładł i bardzo chciał towarzyszyć.
Oj miałaś szczęście kobita taka była szczęśliwa że biorę, ona by chciała żebym wszystko zabrała. Tam był caaaaały pokój w tych książkach, porozkładała wszędzie je żeby było lepiej widać i łatwiej szukać.
ale jak chcesz to jeszcze pomyśl będę jechać to Ci przywiozę
Camp zapisuję, zobaczymy
Nancy napisał(a):Więc tak ja bym wzięła te:
Jude Deveraux - "Przebudzenie", "Potrzask", "Wiedźma", "Przypływ", "Freski", "Zdobywca", "Kusicielka", "Porwanie", "Klątwa" i chciałam "Kłamce", ale widzę, że ktoś już ją zamówił
Bertrice Small - "Zdradzona"
Sol, a pamiętasz jakie książki są Amandy Quick i Jude Deveraux między kłamcą, a uciekinierką?
Nocny Anioł napisał(a):Sol Wyspa Whiskey E Richards
Candace Camp
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość