Kiara napisał(a):Dziewczyny nie przytrafiły wam się w czasie poszukiwań jakieś super okazje na romanse historyczne?? Basso Balogh itp?? Bo poszukuje
Janka napisał(a):Jeszcze były tam też książki z Da Capo, np. "Kochanka" Jayne Ann Krentz (z serii wydawniczej Nie chowaj tej książki przed żoną! I tak kupi sobie nową!).
Z Bisem może się na razie nie dogadali.
sunshine napisał(a):dziewczyny a te ksiazki z Amercomu można w kiosku kupić?
wiedzmaSol napisał(a):ale DC już nie ma, to pewnie prawa wydawnicze inaczej wyglądają.
Aleqsiu, może by trzeba do nich napisać maila czy petycję? Tylko czy chętni będą do podpisania? Jakby mocno zależało to i akcję na fb można zrobić, byle tylko ktoś zaczął
tajemna napisał(a):Wybaczcie, że post pod postem, ale gdybym edytowała poprzedniego posta, to pewnie pozostałoby to bez odzewu
Chciałam Wam wkleić moją "korespondencję" z Wydawnictwem BIS, oto moja wiadomość i ich odpowiedź:
JA:
Subject: książka Stephanie Laurens
Witam!
Bardzo proszę o jakąkolwiek informację na temat książki Stephanie Laurens Sekretna miłość. Nigdzie nie ma jej w sprzedaży, a jest bardzo poszukiwana przeze mnie i przez kilka znanych mi osób, również wielbicielek tej autorki.
Czy jest możliwe, że będzie można ją u Państwa nabyć? Do tej pory można było "złapać" pojedyncze unikaty, używane, na dodatek bardzo kosztowne.
Można mieć nadzieję, że ukaże się u Was?
Pozdrawiam serdecznie
Aneta B.
BIS:
Szanowna Pani - wiem, że książka jest poszukiwana. Niestety nie ma jej w wydawnictwie (oprócz egzemplarza archiwalnego). Bardzo chciałybyśmy zrobić wznowienie tej książki ALE - książki sprzedają się coraz trudniej (niestety) szerzy sie piractwo z którym trudno walczyć - więc decyzja w wydaniu książki która już była na rynku jest bardzo trudna.
Na początku 2013 roku (po podsumowaniach 2012) przeanalizujemy jeszcze raz sens wydania tej książki - jeśli podejmiemy pozytywną decyzję napiszemy o tym na naszej stronie internetowej. Proszę mi wierzyć, że bardzo chciałybyśmy wydać te książkę (w końcu to nasza praca) ale rynek książki jest bardzo rozchwiany - proszę nam kibicować (jesteśmy niewielką babską firmą) a my będziemy badać rynek i jeszcze raz sens wznowienia rozważymy.
Pozdrawiam serdecznie
Lidia Domańska
Wydawnictwo BIS Sp. z o.o.
ul. Lędzka 44 a
01-446 Warszawa
Wydaje mi się, że warto by było co chwilę przypomnieć się na fejsie na przykład, ewentualnie mailowo, że jest zainteresowanie tą książką.
A mooooże akurat się uda?
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości