Właśnie wróciłam z zakupów...
z 26 książkami...
na szczęście większość dla Was
Mój cały stól jest zawalony stosikami dla Was i wygląda jak z biblioteki
Sorka, że wysyłam jedną zbiorczą, ale tak będzie szybciej dla mnie
Lilio Księżyc na Karoliną(amber) jest w stanie dobrym, od dołu odklejona jest lekko folia, ale ogólnie nie rzuca się w oczy, mi stan odopwiada, a nie kupuję zaniedbanych książek. Decyzja należy do Ciebie. Zdjęcie mogę podesłać.
Kawo Narzeczona Dood ma trzy podwójne luźne karki pośrodku książki, chyba można je podkleić. Jeśli nie chcesz takiej to ja chętnie zatrzymam, zaczęłam czytać i mi się spodobała
P{omyślne wiatry są Harlequina w stanie bardzo dobrym, jest lekka plama, ale do usunięcia. Rafa (Ambera) w stanie bardzo dobrym.
Ewo.p niestety nie było już więcej książek Spencer Lavyrle. Dwie czekają do wysłania.
Very Markiz jest lekko pofalowany, chyba będziesz musiała go potraktować lekko żelazkiem, albo kilogramami
Ale kartki wszystkie są
chyba bo nie czytałam
Heartbeat Więzy krwi (Świat książki) stan bardzo dobry, jest jedno zagięcie na grzbiecie, Rozpusnik i dziewica w stanie dobrym.
Lorelei:
Ciemna strona księżyca (świat książki) stan bardzo dobry
Kwestia wyboru (amber 1997) stan bdb zażółknięta
Klejnoty słońca(amber 1999)stan bdb zażółknięta
KOniec rzeki(amber 1999)stan bdb zażółknięta
Zorza polarna (świat książki 2005) stan dobry
Lzy księżyca Amber 1999 stan bdb zażółknięta
NIebo Montany Amber 1997 stan dobry okładka gdzieniegdzie poprzecierana ale mało
Życie na sprzedaż amber 2007 stan bdb-
Sanktuarium amber 1997 stan dobry zazólknięta i ślady na okładce ale do usunięcia
Krentz i Quick w stanie bardzo dobrym.
Dajcie znać które książki i poproszę o adresy na które je przesyłać na pw. Chciałbym już powoli zacząć pakować
A z Nory Roberts jeszcze takie tytuły dziś wyszperałam (ambera), tylko, że nie prędko tam znowu pojadę więc trzeba by było trochę poczekać:
Prywatne skandal
Serce oceanu
KOniec i początek
Trzy boginie
Prosto w ogień
Ukryte skarby
Port macierzysty
Dziś i na zawsze
Prawdy i zdrady