Księżycowa Kawa napisał(a):Dzięki W sumie mogę poczekać, choć "Pomyślne wiatry" mnie interesują, bo tego nie znam i może "Rafa" pozostałe bywają dostępne...
Księżycowa Kawa napisał(a):Dzięki W sumie mogę poczekać, choć "Pomyślne wiatry" mnie interesują, bo tego nie znam
Ewo.p mam już Przyrzeczenie wyd. Książnica w stanie bardzo dobrym. Wzięłam też Na jedną kartę tej autorki, jeśli byłabyś zainteresowana to nie ma problemu, obie po 3zł. Na tylniej okładce wydrukowana cena Przyrzeczenia to równo 13,50. Piękna cena, szkoda, że teraz nowe książki poniżej 30 zł nie schodzą. To taka moja mała uwaga A i chciałabym skorzystać z okazji i je przeczytać więc wysłałbym Ci po wekendzie, co Ty na to?
ewa.p napisał(a):Ewo.p mam już Przyrzeczenie wyd. Książnica w stanie bardzo dobrym. Wzięłam też Na jedną kartę tej autorki, jeśli byłabyś zainteresowana to nie ma problemu, obie po 3zł. Na tylniej okładce wydrukowana cena Przyrzeczenia to równo 13,50. Piękna cena, szkoda, że teraz nowe książki poniżej 30 zł nie schodzą. To taka moja mała uwaga A i chciałabym skorzystać z okazji i je przeczytać więc wysłałbym Ci po wekendzie, co Ty na to?
jasne Aleqio,jestem zainteresowana obiema.Podaj mi dane do przelewu na pw a ja ci adres podam.Dziękuję
A Dwie miłości Spencer nie widziałaś? i Przebaczenia?
Lorelei napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Dzięki W sumie mogę poczekać, choć "Pomyślne wiatry" mnie interesują, bo tego nie znam i może "Rafa" pozostałe bywają dostępne...
Nie ma problemu Po prostu się połasiłam, bo za taką cenę to co sobie żałować będę To te dwie dla Ciebie a reszta z tych co wymieniłam dla mnie
Lilia napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Dzięki W sumie mogę poczekać, choć "Pomyślne wiatry" mnie interesują, bo tego nie znam
a czytałaś resztę cyklu Calhoun? to piąty tom spod znaku hqn.
heartbeat napisał(a):Spóźniłam się na Norę Roberts to wezmę tą parkę Rozpustnika i dziewicę Enoch
Będziesz miała jeszcze kiedyś takie okazje, aleqsia?
Papaveryna napisał(a):Jakbyś kiedy chciała się tej Podróży pozbyć to ja chętnie po przystępnej cenie
Też jej nie lubię,ale marzy mi się całość uzbierać,więc chciałabym kupić najtaniej jak się da
aleqsia napisał(a):Hearbeat z Nory Roberts jest jeszcze dostępny Gorący lód z wyd. Da Capo taka różowa, stan bardzodobry, ponadto Bezwstydna cnota, Noc na bagnach Luizjany, Księżyc nad Karoliną i Więzy krwi. Może z tych coś Cię zainteresuje
Desdemona napisał(a):zajrzałam dziś do Tesco na szybkie zakupy...i oczywiście kupiłam książeczki...Stacia Kane Opętany demon i Demon w sercu....były po 4,99
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość