Papaveryna napisał(a):Kurczę,sama nie wiem,to zdjęcie takie trochę nie teges
Kupić?
Papaveryna napisał(a):eqsia,wielkie dzięki za pamięć o mnie i wkleje
Nocny Anioł napisał(a):ja bym mogła chceć
aleqsia napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):ja bym mogła chceć
Aniołku, jutro będę mogła Ci więcej powiedzieć bo jej jeszcze na oczy nie widziałam; zaprzyjaźniony Pan z antykwariatu ma dla mnie pare książek Da capo i wiem, że jest Tasmania i jeszcze Pewnego razu przy księżycu Penelope Williamson(Ktoś chętny?). Ostatnio za Pożadanie Garwood zapłaciłam u niego 2,5 więc pewnie tą samą cenę będzie chciał teraz, ale postaram się mocno targować
Aniołku, jutro będę mogła Ci więcej powiedzieć bo jej jeszcze na oczy nie widziałam; zaprzyjaźniony Pan z antykwariatu ma dla mnie pare książek Da capo i wiem, że jest Tasmania i jeszcze Pewnego razu przy księżycu Penelope Williamson(Ktoś chętny?). Ostatnio za Pożadanie Garwood zapłaciłam u niego 2,5 więc pewnie tą samą cenę będzie chciał teraz, ale postaram się mocno targować
aleqsia napisał(a): Do usług
Ta Angielka w Twoich postach przewinęła się tyle razy, że nie mogłam nie zapamiętać
Daj znać co wyszło z tej transakcji. Gratuluje zakupu
tajemna napisał(a):aleqsia napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):ja bym mogła chceć
Williamson raczej nie zbieram... Ale lepiej nie kuś... bo słaba pod tym względem jestem.
Jak będzie miał Sekretną miłość Laurens albo Oblubienicę i Nagrodę Garwood to jestem gotowa ucałować Cię po stopach W razie czego to się piszę
aleqsia napisał(a):Tajemna będę pamiętała, ale raczej mała szansa bo to co chodliwe i może drogo sprzedać to na allegro wystawia.
wiedzmaSol napisał(a):to to jeszcze pół biedy. Bardziej obawiałabym się tego co się będzie działo na poczcie
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości