dawno nie udzielalam sie na forum wiec gdy dzis zagladnelam strasznie sie ucieszylam bo bylo warto ,przynajmniej moje zakupy ksiazek w internecie beda teraz tansze i to dzieki wam!
Dobrze,że znalazłam to forum bo jestem kolekcjonerką książek i niektóre adresy mi się przydadzą. Ale mam dla was informacje, zapytajcie się, podzwońcie, bo w waszym mieście może być takie coś jak zbiór rzeczy z windykacji np. Księgarni tak jak u mnie, książki z zajętej księgarni idą za bezcen. Ja kupiłam 2 książki Robb za 10zł. (Obie).
Wyprzedaję poniższe książki za 9.90 zł /sztuka plus koszty wysyłki, które podam w mailu po zakupie ( wszystko zależy od wielkości i grubości książki/-ek).
nie tylko ty jestes kolekcjonerka ksiazek,moja tak sie rozrosla ze brakuje mi juz miejsca na polkach a dopiero zmienilam regaly podczas przeprowadzki do nowego domu a dalej brak miejsca i ciagle cos kupuje -a adresy tez mi sie przydadza
U mnie to samo - odkąd się przeprowadziliśmy to nie ma miejsca na książki, więc (o zgrozo!) leżą w pudłach w piwnicy i garażu. Te półki co są, to poupychane aż się rozchodzą i dopóki nie dokończymy remontu poddasza to lepiej nie będzie...
weźcie mi wytłumaczcie jak to jest, dlaczego nigdzie nie mogę dostać najnowszego H. Specjal, na stronie było napisane, że wychodzi 3.11. , czy oni zaczynaja go rozprowadzać, z poślizgiem czy ja chodzę w złe miejsca?