Obserwowałam Natchnienie SEp, kupiona za 54 zł; Ceny książek tej Pani spadają, wydawała mi się że za o wiele więcej pójdzie, skoro tak rzadko się pokazują. Zdziwiona byłam ceną Uwodziciela bo teraz za ponad 40 zł poszło, a jeszcze nie tak dawno nikt za 20 nie chciał.
Papaveryna napisał(a):Pierwszy raz się biłam o książkę.Cóż za adrenalina
Jeszcze nie miałam okazji, ale chyba powinnam kiedyś spróbować.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Jeśli się nie mylę, to w księgarni to widziałam za 7,5 zł.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
ja też...kupiłam za 9 zł.....więc jak zobaczyła tą cenę to masakra...choc w pierwszym momencie pomyślałam iż to cały komplet tyle może kosztować....ale nie...to tylko jedna ksiażeczka....
Niektórzy ludzie pojawiają się w naszym życiu, by dać Nam lekcję, a niektórzy po tą lekcję właśnie przyjdą do Nas...
Jestem niewiastą, która fantazjuje o byciu przypadkowo zamkniętą na noc w bibliotece...
http://dlaschroniska.pl/ ...pomaganie zwierzakom jest fajne...
Zresztą czym tu się martwić - najwyżej się nie sprzeda, bo tylko szaleniec mógłby na to pójść...