Księżycowa Kawa napisał(a):Aż żałuję, że mnie tam nie było.
heartbeat napisał(a):http://allegro.pl/julie-garwood-niewola-i3258664204.html
Jak na Garwood to w miarę niska cena?
aleqsia napisał(a):Dziewczyny, a gdzie zaopatrujecie się w książki angielskie? Chciałabym zakupić sobie Hoyt - Notorious Pleasures (czytałam tu na forum, że warto ) oraz uzupełnić Lindę Howard . Na alledrogo są od jednego sprzedawcy za ok. 70 zł, a za tyle to nie chcem. Możecie polecić jakieś miejsce?
joakar4 napisał(a):Sol, dziękuję za pomysł Nawet nie wiedziałam, że tak można Znalazłam, napisałam maile i czekam.
Szukałam jeszcze Mr Perfect Howard, ale wszystko wykupili.
Agrest napisał(a):aleqsia napisał(a):Dziewczyny, a gdzie zaopatrujecie się w książki angielskie? Chciałabym zakupić sobie Hoyt - Notorious Pleasures (czytałam tu na forum, że warto ) oraz uzupełnić Lindę Howard . Na alledrogo są od jednego sprzedawcy za ok. 70 zł, a za tyle to nie chcem. Możecie polecić jakieś miejsce?
Zależy czy mają być nowe czy używane i ile masz zamiar kupić. Jeśli nowe to generalnie bookdepository.com, chyba że masz większą ilość książek upatrzoną, wtedy możesz porównać ceny na amazon.co.uk (tam darmowa przesyłka jest dopiero od 25 funtów).
Jeśli używane to awesomebooks.com (darmowa przesyłka od dwóch sztuk), albo betterworldbooks.com. Polecam szczególnie awesomebooks Awesome indeed
aralk napisał(a):heartbeat od jednej się zaczyna
ja też zaczęłam od Garwood za 9 zł, teraz już brakuje mi jednej książki
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości