cześc dziewczyny
jestem tu nowa
bardzo lubie oglądać musicale teraz w Dzienniku jest seria musiacale (tzn trwa ona juz od kilku tygodni ale przeglądałam wasze poprzednie wypowiedzi i nic na ten teamt nie widzialam, mam nadzieje ze komus moze te infromacje beda potrzebne )
Cena każdego filmu + gazeta 6.99 zł
Dziennik
kazdy piątek
08.08.2008
Dirty Dancing(o tym filmie raczej nie trzeba duzo pisaac)
Historia miłości młodej dziewczyny do tancerza. Baby spotyka w ekskluzywnym ośrodku tancerza, Johnego. Podziwia taniec jego i grupki zapaleńców. Partnerka Johnego nie może wystąpić i Baby postanawia im pomóc. Chce ją zastąpić, ale nie umie tzńczyć. Johny ją uczy. Młodzi zakochują się w sobie. Jednak temu związkowi jest przeciwny ojciec Baby, szanowany lekarz. Do tego wszystkiego Johny zostaje zamieszany w kradzież.
15.08.2008 Zatańcz ze mną
(data przypuszczalna gdyz jest to świeto i raczej bedzie w czwartek wydanie na 2 dni)
Zatańcz ze mną - to historia ustatkowanego prawnika (Richard Gere), który pragnąc dodać nieco koloru do swego życia postanawia zrobić rzecz szaloną i niezwykle odważną. Co takiego? Przekonacie się Państwo oglądając ten film. To romantyczna historia nie tylko o oszukiwaniu miłości, ale o spełnianiu najskrytszych marzeń. Film powstał na podstawie obsypanego deszczem nagród japońskiego hitu "Shall We Dansu?", w reżyserii Masayuki Suo.
22.08.2008
Śpiewający detektyw
Dan Dark (Robert Downey Jr.) autor drugorzędnych powieści detektywistycznych, usycha w szpitalu, unieruchomiony fizycznie i umysłowo przez rzadką chorobę skóry. Niemal niezdolny do poruszania się Dark zabija czas planowaniem scenariusza opartego na jego pierwszej powieści "Śpiewający detektyw". Powieść opowiada o twardym, cynicznym prywatnym detektywie, który jest dublerem piosenkarza w zespole tanecznym. Podczas śledztwa w sprawie zabójstwa prostytutki w Los Angeles lat 50-tych bohater powoli wplątuje się w sieć intryg.
W faszerowanym lekarstwami umyśle Darka granica między rzeczywistością i fikcją zaczyna się zacierać. Jedynym oparciem staje się dla niego osobliwy doktor (Mel Gibson), ordynujący niekonwencjonalna terapię.