aralk napisał(a):Berenika napisał(a):Nie ma się co śmiać Ciekawe, z czego można było wywnioskować, że tu o allegro chodzi na podstawie takiego początku:
Bereniko, jeśli chodzi o wypowiedzi Aniołka to ja mam tak czasami, ale już nie nie dopytuję
Berenika napisał(a):aralk napisał(a):Berenika napisał(a):Nie ma się co śmiać Ciekawe, z czego można było wywnioskować, że tu o allegro chodzi na podstawie takiego początku:
Bereniko, jeśli chodzi o wypowiedzi Aniołka to ja mam tak czasami, ale już nie nie dopytuję
A mnie się zebrało na dociekliwość
LiaMort napisał(a):eh.. Aniołek jest jedyny w swoim rodzaju o..xD heh... choć też czasami tak mam, szybciej myślę niż piszę i wszystko jest jakieś z kontekstu wyrwane.
aralk napisał(a):Berenika napisał(a):Nie ma się co śmiać Ciekawe, z czego można było wywnioskować, że tu o allegro chodzi na podstawie takiego początku:
wiedzmaSol napisał(a):Lilia napisał(a):A ja jeszcze Lindsey nie dostałam
Lilio może być bieda jak nie dostałaś. W Gda byłam w 3 empikach i w jednym mieli ostatnią sztukę którą zgarnęłam.
Lilia napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):Lilia napisał(a):A ja jeszcze Lindsey nie dostałam
Lilio może być bieda jak nie dostałaś. W Gda byłam w 3 empikach i w jednym mieli ostatnią sztukę którą zgarnęłam.
mojej pani w kiosku nie ma, która zawsze mi wszelakie książki załatwia. siedzi jej córka, która tylko sprzedaje.
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości