joakar4 napisał(a):szczerze, to nawet o tym nie pomyślałam
nie wpłaciłam mu pieniędzy, więc stwierdziłam, że dam sobie spokój
to do allegro powinnaś napisać ... i walnąć mu komentarzjoakar4 napisał(a):No więc tak: kupiłam od niego 2 książki C. Camp i napisałam tego samego dnia maila z pytaniem o kosz przesyłki. Zależało mi na czasie i prosiłam o priorytet. Po tygodniu nie dostałam odpowiedzi to wysłałam drugiego maila. Po dwóch tygodniach pan mi odpisał, żebym podała tytuły książek (chociaż podałam mu numery aukcji) No to wysłałam trzeciego maila z tytułami, na którego nie dostałam odp. To było już ok. 1,5m-ca temu więc dałam sobie spokój. I wczoraj dostaję mail z allegro, że facet się na mnie poskarżył, bo od dnia zakupu się z nim nie skontaktowałam.
Szlag mnie trafił i napisałam do niego kolejnego maila, że w takim wypadku to rezygnuję z zakupu, to mi odp że poda mi koszt przesyłki w następnym mailu. I tyle.
Nie wiem czy tylko ja mam takiego pecha, bo jak przeglądałam jego komentarze to wszystko ok.
DarekUci.
gabith napisał(a):Pakiety z Harlequina (te po 10 zł) schodzą jak ciepłe bułeczki, dodają nowe zestawy, więc warto (jak ktoś zainteresowany oczywiście) więcej niż raz dzisiaj.
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości