z filmów to miałabym ochotę na dwa:Bunkier Hitlera i Kod Biblii. Lilio,za takie pieniądze warto,tyle,że mam problem z dojazdem,bo muszę być w domu najpóźniej o wpół do drugiej(żeby zdążyć odebrać córkę z przedszkola),a nie mam o tej porze żadnego busa.Są dopiero później...A samochodem dysponuje chłop
Numer 58. kolekcji "Zbudź się, kochanie" Robin Schone w sprzedaży od 25 lutego 2011 r.
Elaine Metcliffe budzi się pewnego ranka sto lat wcześniej w innym łóżku, w innym kobiecym ciele i u boku innego małżonka. Lord Charles Mortimer w niczym nie przypomina jej prawdziwego męża Matthew. Obdarzony temperamentem i fantazją wprowadza Elaine w tajniki wyrafinowanego seksu. Kobieta, rozdarta między wiernością wobec Matthew a namiętnością do Charlesa, początkowo się opiera, ale w końcu niezwykła pokusa zwycięża. Tymczasem prawdziwa żona lorda w zagadkowy sposób nawiązuje kontakt z Elaine, a jej list daje początek serii dramatycznych wydarzeń i ujawnia mroczne tajemnice.
Kolejny, 59. numer kolekcji "Bezdroża miłości" Johanna Lindsey w sprzedaży od 11 marca 2011 r.
“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.” “Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”
kolejna rzecz, którą się od was dowiedziałam, że w biedronce tanio można fajne książki i filmiki dostać (szczególnie ta świnka Pepka mnie cieszy - moja mała za nią szaleje)