Odnotowując w ramach bookdepositorowego kronikarstwa, za niedocięte kartki w "A Christmas Promise" zaproponowali mi dosłanie dobrego egzemplarza (bez konieczności zwrotu mojego) lub zwrot pełnej kwoty
Kurczaki, odwiedziłam wczoraj mój antykwariat i mają mega dużo fioletowych HQ i <span style="font-style: italic">Charleston (Południowe upojenia)</span> Alexandry Ripley za 12 zł. Zastanawiam się czy się na Ripley nie szarpnąć, ale na BBN ma słabą ocenę A z Ripley jeszcze nie miałam do czynienia.
<span style="font-weight: bold">Szanowni Państwo już od 15 listopada rusza w Bibliotece Uniwersytetu Warszawskiego unikatowe miejsce pod nazwą <span style="font-style: italic">Cmentarzysko Zapomnianych Ksiażek</span>. Cmentarzysko to taki nietypowy antykwariat gdzie nie kupujemy ksiażkę tylko prawo do wejścia . Po wejściu możemy zabrać ze soba tyle ksiażek ile zmieści nam się do dużej niebieskiej torby typu IKEA . Czy weźmiemy jedną książkę czy sto nie ma znaczenia. Zależy tylko od nas i od tego jaka ilość lektór nam podpasuje. Cena biletu to 30 zł normalny lub 25 ulgowy. Możemy też przyjść w kilka osób wtedy dodatkowe osoby płaca tylko po 5 zł i wybierają do jednej torby. W zeszłym roku podczas I edycji Cmentarzyska w ciągu 3 tygodni działania 6000 osób wyniosło przeszło 36 tys. ksiażek. W tym roku akcja będzie trwała dłużej ale ile to będzie dokładnie trwało zależeć od zainteresowania czytelników i ilości książek. Wiecej szczegółów na naszej stronie conrada11.pl oraz przeczytaneksiazki.pl Serdecznie zapraszamy wszystkich naszych klientów.</span>