Zgadza się. Pinks, oczywiście, że masz rację, ale łażenie po komisariatach to nie dla mnie Oczywiście, że szkoda pieniędzy, ale mówi się trudno. Moja pewnie wina, bo zawsze płacę kilka minut po zakończeniu aukcji
Domyślam się, że obsługa ebaya to nie konstrukcja teleskopu Hubble 'a, ale jakoś nie miałam głowy do innych portali aukcyjnych Jeśli chodzi o obcijęzyczne książki, to przepłacam na Krainie Książek, bo obsługa jest po polsku
Ja zaczynalam od ebaya i dlatego narzekam na allegro, ktore niestety nie jest tak przyjazne klientowi, choc niestety jak bym brala przesylke do PL, to wyszloby to wiele drozej, a tak, to za 2-3€ mam ksiazke u siebie, zwykle w stanie idealnym.
<span style="font-style: italic">Szanowny Kliencie Chcielibyśmy zaprosić Cię do odwiedzenia „Uliczki Antykwarycznej” którą będzie działała w dniach 13- 16 maja 2010 na terenie Warszawskich Targów Książki w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie. Dzięki otwartości organizatorów WTK w holu między Salą Marmurową a Tiereszkowej powstanie po raz pierwszy w historii miejsce gdzie na raz zgromadzi się 10 warszawskich antykwariatów książkowych. Dzięki temu odwiedzający Targi będą mogli zapoznać się z jak najpełniejszą ofertą książkową Warszawy. Jeżeli zaś pomysł „Uliczki Antykwarycznej” się spodoba w przyszłym roku chęć w uczestnictwie zapowiedziały kolejne Antykwariaty, nie tylko zresztą z Warszawy. Również nasza firma będzie miała stoisko w ramach Uliczki Antykwarycznej. Więcej informacji w najbliższych dniach będzie można znaleźć na naszych stronach : http://www.conrada11.pl , http://www.przeczytaneksiazki.pl oraz na stronach innych wystawców i organizatora. Niestety wstęp na targi WTK jest płatny ale w ramach biletu otrzymujecie Państwo możliwość odwiedzenia nie tylko naszej uliczki ale również blisko 300 stoisk wystawców z całego świata oraz uczestnictwa w wielu imprezach towarzyszących czy spotkaniach z ponad 200 autorami książek. Serdecznie Zapraszam Waldemar Szatanek </span>
Ja mogę się akurat teraz logować, ale taki problem miałam już w empiku wiele razy, tzn że podaję prawidłowy login i hasło i wyskakuje błąd, i tak przez jakiś czas.
A mnie wkurza, że w empiku nie działa strona tak jak w merlinie - tzn. jak se coś właduję do koszyka i wyloguję się, to po ponownym zalogowaniu, w koszyku pozostają wybrane towary. Bo ostatnio przeniosłam sobie ze schowka do koszyka upatrzone towary i - zupełnie niechcący - wylogowałam się. Po ponownym zalogowaniu - koszyk pusty i schowek też. No i klops - bo nie pamiętam, co chciałam kupić