A ja byłam w Olsztynie i szlag mnie trafił jak przez 3 godziny szukałam na starym mieście księgarni!!! Podobno antykwariat eż tam był, ale nie znlazłam. Empik znalzłam dopiero wieczorem w jakimś centru, handlowym... No i jak się szło do roknu to była jakaś księgarnia.
Dzięki za informację Lilia . Wczoraj szukałam "W samo południe" i jej nie było ( nie chcę mi się wydawać na nią 35 zł ) Dziś ktoś widocznie wystawił . Zobaczymy do ile dojdzie . Co do zrodzonych cena zapewne będzie zabójcza
A ja znalazłam w necie adres antykwariatu niedaleko uczelni, miałam wczoraj dłuuugie okienko, więc tam idę, a tam nie ma antykwariatu albo ja jestem ślepa Się zawiodłam
O, my goodness, właśnie wyczytałam w necie, że tam się od bramy wchodzi, o ja głupia! Idę tam znowu w następny poniedziałek
ma koleżanka, swego czasu kupiła sobie wszystkie książki Rodziewiczówny, z takeigo wydawnictwa gdzie na okładce z tyłu była maska? za 1 zl sztuka , a i kupowała w takiej księgarni dworcowej
Już w najbliższy czwartek, 23 kwietnia, obchodzimy Światowy Dzień Książki! Z tej wyjątkowej okazji w księgarni firmowej Prószyński i S-ka w Warszawie przy ul. Garażowej 7 otrzymacie 25% rabatu na wszystkie książki z naszej aktualnej oferty wydawniczej. Zapraszamy nie tylko mieszkańców Warszawy i okolic! Promocja obowiązuje w czwartek, 23 kwietnia, od godz. 11.00 do 18.00.