kejti napisał(a):niby jeszcze dwa miesiące ale zostały mi takie, że kompletnie mi z nimi nie po drodze...
13. Książka o dziwacznym lub wręcz absurdalnym tytule
27. Książka z motywem mitologicznym
36. Książka z motywem sportowym
38. Książka z motywem małżeństwa "per procura" lub zaaranżowanym
47. Książka z piratami
Karina32 napisał(a):Ja czytałam to:
"Barbarzyńcy z Lodowej Planety" Ruby Dixon
ale to jest erotyczny hardcore Generalnie gdyby wyciąć wszystkie sceny, to nie zostałoby za wiele z tej książki. Ale dzieje się w kosmosie i z kosmitami
ewa.p napisał(a):trochę się tego boję...
\Tam Przynajmniej jakaś fabuła bywa...Nocny Anioł napisał(a):Ale zachęcacie Gosiurka mi pisała ze już lepiej Dovis Laurann Dohner
kejti napisał(a):hmmm może nagniemy trochę zasady
cedar napisał(a):Jeśli ktoś potrzebuje książki z motywem wdowy/wdowca, to "Twoja aż po grób" spełnia ten warunek, do tego jest jednym z najlepszych romansów, jakie przeczytałam w tym roku.
Fringilla napisał(a):\Tam Przynajmniej jakaś fabuła bywa...Nocny Anioł napisał(a):Ale zachęcacie Gosiurka mi pisała ze już lepiej Dovis Laurann Dohner
pannazlosnica napisał(a):Hm, a wolisz takie spicy czy bardziej takie pluszowe i urocze?
Fringilla napisał(a):Tu można ubić parę punktów za pomocą 2-3 tytułów, ale wiadomo, nie zawsze dany tytuł wygląda zachęcająco
cedar napisał(a):kejti napisał(a):13. Książka o dziwacznym lub wręcz absurdalnym tytule
27. Książka z motywem mitologicznym
36. Książka z motywem sportowym
38. Książka z motywem małżeństwa "per procura" lub zaaranżowanym
47. Książka z piratami
Nr 38 zalatwilam "Bride" Ali Hazelwood, motyw mitologiczny pewnie sie jakos znajdzie, teraz ma wyjsc jakas ksiazka z mitami napisanymi od nowa, z perspektywy postaci kobiecych i chyba ja ogarne. Zawsze mozesz poczytac dla rozrywki Ricka Riordana
Motyw sportowy - "Goalie" Leny Bielskiej.
Z piratami i dziwacznym tytulem nie pomoge, nic mi sie nie rzucilo w oczy.
Nocny Anioł napisał(a):Fringilla napisał(a):Tam Przynajmniej jakaś fabuła bywa...Nocny Anioł napisał(a):Ale zachęcacie Gosiurka mi pisała ze już lepiej Dovis Laurann Dohner
Przynajmniej znam autorkę, a z innej beczki może rozpoczniemy zapisywanie kandydatów na 2025, myślę ze już czas.
Fringilla napisał(a):Można też obejść lekko wytyczne... i pójść w opowieści o kosmicznych piratach
Ruby Dixon ma taki cykl w swej, ekhm, stajni
PS Zawsze pozostaje przygodowo-awanturnicza klasyka Lois McMaster Bujold z jej Sagą Vorkosiganów...
Powrót do Wyzwania czytelnicze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości