kejti napisał(a):Dziewczyny polecicie coś do podpunktu „komunikacja przez internet” ale tak aby to był główny wątek, pisanie do siebie, mejle itp
izkaa12 napisał(a):kejti napisał(a):Dziewczyny polecicie coś do podpunktu „komunikacja przez internet” ale tak aby to był główny wątek, pisanie do siebie, mejle itp
z moich klasyków, czytanych n razy to na pewno seria Chłopak z sąsiedztwa od Meg Cabot https://lubimyczytac.pl/cykl/31562/chlopak-z-sasiedztwa Wszystkie 3 książki są napisane w formie maili, moja ukochana do której wracam to [i]Włoskie wakacje[/i], z tego co kiedyś czytałam to jest to historia inspirowana życiem autorki
z nowszych pozycji to Potyczki w raju Angie Hockman
kejti napisał(a):Aniołek pisała, że owszem telefon ale raczej internet, a nie smsy zobaczę i dam znać
pannazlosnica napisał(a):Możecie coś polecić z motywem wdowca/wdowy?
Przejrzałam motywy, ale chyba wolałabym coś świeżego, wydanego po 2015 roku. Najlepiej nie polskiej autorki i współczesne. Wiem, jestem wybredna, ale trochę nie chcę trafić na bubla, który mnie zniechęci do czytania w ogóle
pannazlosnica napisał(a):SEP znam i czytałam wszystko, co wyszło po polsku.
Właśnie przejrzałam motywy z forum, ale nic mnie nie urzekło. Ale spróbuję tą Garwood może. Dziękuję
pannazlosnica napisał(a):Możecie coś polecić z motywem wdowca/wdowy?
Przejrzałam motywy, ale chyba wolałabym coś świeżego, wydanego po 2015 roku. Najlepiej nie polskiej autorki i współczesne. Wiem, jestem wybredna, ale trochę nie chcę trafić na bubla, który mnie zniechęci do czytania w ogóle
Powrót do Wyzwania czytelnicze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tyna75 i 0 gości