Dorotka napisał(a):- poznali się w kawiarni albo w jakimś innym miejscu...
tu należałoby uściślić w jakim miejscu ....czyli na przykład w miejscu gastronomicznym, bo "jakieś miejsce" to może być dworzec albo ulica.
ewa.p napisał(a):a co myślicie o wątku z małżeństwem per procura lub z małżeństwem aranżowanym?Albo gdy bohater /bohaterka jest kimś znanym,celebrytą,artystą itp?
A szósty punkt można by zmodyfikować,że tytuł zaczyna się od pierwszej litery naszego imienia lub nazwiska?
poprawiłam.Księżycowa Kawa napisał(a):Ciekawy pomysł, warto to dodać.Dorotka napisał(a):- poznali się w kawiarni albo w jakimś innym miejscu...
tu należałoby uściślić w jakim miejscu ....czyli na przykład w miejscu gastronomicznym, bo "jakieś miejsce" to może być dworzec albo ulica.
Tak, należałoby. To tylko myśl, możemy wybrać inne miejsce, może ktoś wpadnie na pomysł, co to ma być...
Nocny Anioł napisał(a):Co robimy, zwiększamy ilość?.
Ja chciałam dodać książka z motywem rycerza w lśniącej zbroi, książka z motywem wdowy/wdowca.
Agusia napisał(a):Książka z motywem sportowym
Powtórka
Książka z motywem wody (jeziora, morza, oceanu itp.)
Księżycowa Kawa napisał(a):- kolejna wersja znanej baśni albo na motywach znanej historii;
Dorotka napisał(a):Zastanówmy się czego w Wyzwaniach jeszcze nie było? Pierwsze, co mi przychodzi na myśl to.... więzienie. I duża różnica wieku między partnerami. A co wam przychodzi na myśl?
ewa.p napisał(a):a co myślicie o wątku z małżeństwem per procura lub z małżeństwem aranżowanym?Albo gdy bohater /bohaterka jest kimś znanym,celebrytą,artystą itp?
A szósty punkt można by zmodyfikować,że tytuł zaczyna się od pierwszej litery naszego imienia lub nazwiska?
kejti napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):Co robimy, zwiększamy ilość?.
Ja chciałam dodać książka z motywem rycerza w lśniącej zbroi, książka z motywem wdowy/wdowca.Agusia napisał(a):Książka z motywem sportowym
Powtórka
Książka z motywem wody (jeziora, morza, oceanu itp.)
podobają mi się wasze pomysłyKsiężycowa Kawa napisał(a):- kolejna wersja znanej baśni albo na motywach znanej historii;
ja bym wolała to pominąć, to jest dla mnie mordęga, co roku - ewentualnie nie zaliczę lub fartemDorotka napisał(a):Zastanówmy się czego w Wyzwaniach jeszcze nie było? Pierwsze, co mi przychodzi na myśl to.... więzienie. I duża różnica wieku między partnerami. A co wam przychodzi na myśl?
tak, stawiałabym na nowsze, z więzieniem brzmi intrygująco, Samantha Young ma takąewa.p napisał(a):a co myślicie o wątku z małżeństwem per procura lub z małżeństwem aranżowanym?Albo gdy bohater /bohaterka jest kimś znanym,celebrytą,artystą itp?
też super
rozumiem, że na E będzie ciężko?
Nocny Anioł napisał(a):A co myślicie o tym by każda mogła do swojej listy dopisać pozycje które nie udało się zrealizować w roku wcześniejszym, a bardzo by chciała
Kawka napisał(a):Motyw więzienia bardzo mi się podoba. Tego jeszcze nie było w wyzwaniach. To znaczy, oczywiście musiałby to być już główny bohater jako były więzień, bo raczej trudno o taką książkę, gdzie akcja rozgrywa się w więzieniu (pomijając klasykę jak: "Hrabia Monte Christo", to nic mi do głowy nie wpadło).
Powrót do Wyzwania czytelnicze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości