1. Huang Ana - Nienawiść 2. Skrzydlewska Ludka - Gbur w raju 3. Kent Rina - Cruel King 4. Fernando Chantal - Rake's Redemption 5. Reilly Cora - Naznaczeni zwycięstwem 6. March Meghan - Dirty Love 7. Lea Amy - Set on you. Trening uczuć 8. Falatyn Anna - Mecenas 9. Lake Keri - Władca soli i kości
Ostatnio edytowano 21 listopada 2023, o 10:49 przez aleqsia, łącznie edytowano 3 razy
"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące — Ursula K. Le Guin
Ale ubaw! Wszyscy płakali! — Julio Cortazar, La vuelta al día en ochenta mundos
1.Przysługa dla czarnoksiężnika Magdalena Kubasiewicz 2.Klątwa dla demona Magdalena Kubasiewicz 3.Zaklęcie dla czarownika Magdalena Kubasiewicz 4.Nowy świt Magdalena Wala 5.Sekrety i śmierć Nora Roberts 6.Under Locke Marina Zapata 7.Prawdziwe kolory Kristin Hannah 8.Kwiat paproci-antologia 9.Smażone zielone pomidory Fannie Flagg(polecanka)
Ostatnio edytowano 12 listopada 2023, o 20:18 przez ewa.p, łącznie edytowano 1 raz
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
1.Katarzyna Bester - Motyw zbrodni (dobra 4/5) 2.Magdalena Szponar - Mikołaj w prezencie (4/5) 3.Magdalena Szponar - Szczęśliwego Nowego Vegas (4/5) 4.Magdalena Szponar - Zazdrosny sąsiad
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.