Teraz jest 21 listopada 2024, o 15:53

2023: Zapowiedzi wydawnicze

Zapowiedzi tygodnioweZapowiedzi wydawnicze 2024!
Kupię - sprzedam - oddam - pożyczę

Ulubiona autorka/autor: Nalini Singh

Post przez Nocny Anioł » 28 marca 2023, o 08:37

Zaciekawiłaś mnie, chciałabym znać więcej szczegółów
Obrazek
Nie jestem statystycznym Polakiem, lubię czytać książki

Ulubiona autorka/autor: Kristin Hannah,Paulina Simons,Elżbieta Cherezińska

Post przez tully » 28 marca 2023, o 09:20

Ja również... kto nie chciałby czegoś nowego przeczytać.... chyba ze ta kontrowersja będzie jakiś rodzaj seksu... ale mam na dzieje ze nie... swoja droga przejrzałam wątek i nigdzie nie znalazłam tej syreny...
Je préfère aller doucement...
"the standout in this drama is, without a doubt, Emi Takei. Eyes are her asset, and her stare is from another world in this drama. You could feel her love towards Shuji, and that passion is so strong that you could feel it coming out from your screen." Taisetsu na Koto wa Subete Kimi ga Oshiete Kureta J-2011
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Shancai initiates the kiss: https://tenor.com/view/dont-say-anythin ... f-12266619
Tsukushi initiates the kiss: https://c.tenor.com/YC0oyiizgj8AAAAd/ha ... anadan.gif

Ulubiona autorka/autor: J.Ward, L.Howard, K.Ashley, Krentz/Quick, S.Brown

Post przez aleqsia » 28 marca 2023, o 17:57

Liberty napisał(a):
aleqsia napisał(a):A Syrena taka kontrowersyjna?

Cóż, jeszcze przed covidem myślałam że u nas nigdy nie wyjdzie. Sama Syrena to właściwie łagodny wstęp do tego co jest dalej w serii (jeśli wydadzą u nas to naprawdę będę w szoku), nie ma jakiś szalonych scen ale z powodu powiedzmy profesji jednego z bohaterów (nie chcę zdradzać, bo jeśli ktoś nie zna a chce przeczytać to zepsuję mu niespodziankę) to jest to kontrowersyjna książka. To nie jest typowy romans. Tu wszystko jest nietypowe, dla wielu ludzi nie do przyjęcia jest takie podejście do związków wszelakich, więc i książki też będą odrzucać. Ja osobiście bardzo cenię.

Na lc książka ma całkiem wysokie oceny, po przejrzeniu spojlerów chyba wiem o co Ci chodzi. A przynajmniej domyślam się tej "profesji". Szósty zmysł ma słabą reklamę dlatego nie spodziewam się dalszych części.

tully napisał(a):Ja również... kto nie chciałby czegoś nowego przeczytać.... chyba ze ta kontrowersja będzie jakiś rodzaj seksu... ale mam na dzieje ze nie... swoja droga przejrzałam wątek i nigdzie nie znalazłam tej syreny...

książka to Syrena Tiffany Reisz i jest w wątku zapowiedzi tygodniowych

Post przez Liberty » 28 marca 2023, o 19:39

tully napisał(a):Ja również... kto nie chciałby czegoś nowego przeczytać.... chyba ze ta kontrowersja będzie jakiś rodzaj seksu... ale mam na dzieje ze nie...

To raczej nie dla Ciebie tully. Jak napisałam pierwszy tom jeszcze nie jest jakoś najbardziej szokujący. Ale już w kolejnych tomach tak jest niemal wszystko. Tym bardziej, że seria oscyluje wokół wielu postaci, które łączy znajomość z Norą, główną bohaterką i jak piszę znajomość to mam na myśli "znajomość" :hyhy: Mamy tu historię miłosną ale jest to spod znaku romansu erotycznego. Nie chcę za dużo zdradzać bo to naprawdę psuje w tym przypadku przyjemność. Do tych książek trzeba podejść z otwartą głową i nie spodziewać się niczego tradycyjnego.

Post przez Nocny Anioł » 29 marca 2023, o 08:11

Poczytałam trochę i to raczej nie moja bajka, próbowałam kiedyś czytać takie książki i mi to nie wyszło.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Emily Henry, Jane Austen, Susan Elizabeth Philips

Post przez pannazlosnica » 29 marca 2023, o 17:02

Widziałam, że 15.06 wychodzi sequel "Materiału na chłopaka". Jeśli ktoś czytał pierwszą część i lubi wątki LGBT, to polecam.

Kontynuacja uwielbianego przez czytelników „Materiału na chłopaka”

Luc i Oliver najpierw udawali parę, a potem... parą zostali. I musieli poradzić sobie z niejednym problemem.

Dwa lata później wszyscy ich znajomi i przyjaciele są po ślubie albo właśnie go planują, a Luc zaczyna odczuwać presję społeczną, by poprosić Olivera o rękę. Jednak zanim zakochani staną na ślubnym kobiercu, będą musieli przeżyć więcej niż cztery wesela i pogrzeb, odkryć różne oblicza miłości i zdecydować, czy są dla siebie tymi jedynymi.

Dobrze, że Oliver to idealny materiał na męża…

Porywający romans z dużą dawką brytyjskiego humoru. Rozbawi cię do łez, wzruszy i sprawi, że po zakończeniu lektury przytulisz tę książkę jak najlepszego przyjaciela.

Czytałam w oryginale i w sumie fajne to było.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Ulubiona autorka/autor: Różnie to bywa

Post przez Księżycowa Kawa » 29 marca 2023, o 17:21

Faktycznie, bardzo dziwne, że u nas wydają „Syrenę”, biorąc pod uwagę jednego z bohaterów. Sama chętnie to powtórzę.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

"If you want it enough, you can always get a second chance." MM
*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*
Zamienię sen na czytanie.

Post przez Księżycowa Kawa » 30 marca 2023, o 18:59

Dzień nastania nocy - Samantha Shannon
Obrazek

Autorka światowego bestsellera Zakon Drzewa Pomarańczy
Dzień nastania nocy to epicka opowieść rozgrywająca się w świecie Zakonu Drzewa Pomarańczy.
Tunuva Melim, siostra Zakonu, przez pięćdziesiąt lat przygotowywała się do walki z wyrmami – ale od czasu pokonania Bezimiennego na świecie nie pojawił się żaden z nich. Młode pokolenie zaczyna kwestionować zasadność istnienia Zakonu.
Na północy Sabran Ambitna poślubia nowego króla Hróth, by ocalić chylące się ku upadkowi królowiectwo. Ich córka, Glorian, pozostaje w cieniu rodziców – zgodnie ze swoją intencją.
Smoki Wschodu od wieków trwają w uśpieniu. Dumai zamieszkuje na Seiiki w górskiej świątyni, której wierni usiłują zbudzić bogów z Długiego Snu – jednak ktoś z przeszłości jej matki zmierza jej na spotkanie.
Gdy wraz z erupcją Góry Trwogi nastają czasy terroru i przemocy, kobiety muszą stawić im czoła i obronić ludzkość przed śmiertelnym zagrożeniem.
Dzień nastania nocy to wielowątkowa, napisana z epickim rozmachem opowieść osadzona w świecie Zakonu Drzewa Pomarańczy, przybliżająca wydarzenia, które zmieniły bieg jego historii.

Data wydania: 2023-03-08
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*

Post przez aleqsia » 1 kwietnia 2023, o 15:26

Czarne Żagle: Kłamstwo
Paulina Jurga
Wydawnictwo: Otwarte 28.06.2023
Cykl: Czarne Żagle (tom 1)

Obrazek

Nazywam się Marcos Noir. Gdy miałem trzynaście lat, widziałem, jak wieszano mojego ojca. Był piratem, a ja poszedłem w jego ślady. O jego tragicznym losie zdecydował markiz Rodrigo. W dzień egzekucji poprzysiągłem mu zemstę. Wiedziałem, że ma córkę Franciscę, i postanowiłem, że to właśnie jej zabiorę to, co najważniejsze – rodzinę.

Cztery lata po śmierci ojca podczas abordażu dokonałem zemsty: zabiłem rodziców Franciski. Jej przyjaciel przebrał ją za okrętowego chłopca, ale ja od razu ją rozpoznałem. Od tamtej pory jej życie spoczywa w moich rękach. Po pewnym czasie w moim sercu zamiast nienawiści zagościło inne, nieznane mi uczucie. Nie chciałem tego i robiłem wszystko, by je przezwyciężyć. Miałem Franciski nienawidzić – czy to możliwe, że zakochałem się w swoim największym wrogu?

Filthy Rich Vampire
Geneva Lee
Wydawnictwo: Niegrzeczne książki 14.06

Obrazek

Czy tysiącletni wampir i wiolonczelistka mają szansę na wspólną wieczność?

W świecie zamożnych wampirów właśnie rozpoczyna się sezon towarzyski. Julian, najstarszy dziedzic rodu Rousseaux, ma problem – jest singlem. Oczywiście wolałby sobie wbić kołek w serce, niż uczestniczyć w tym matrymonialnym targowisku, ale czy tego chce czy nie, przed końcem sezonu musi znaleźć żonę.

Gdy poznaje wiolonczelistkę Theę, przekonuje się, że jest to ostatnia osoba, którą mógłby wybrać na partnerkę życiową. Jest miła, niewinna i przede wszystkim… zbyt ludzka. Jednak gdy dziewczyna dowiaduje się o istnieniu wampirów, jej życie jest zagrożone. Julian postanawia zaproponować jej układ nie do odrzucenia. On zapewni jej ochronę i bezpieczeństwo finansowe, a ona będzie udawała jego partnerkę, tak aby nadgorliwe swatki dały mu spokój.

Ponieważ dziewczyna nie jest wymarzoną partią dla wampirzego dziedzica, bogata i snobistyczna rodzina Juliana chce się jej pozbyć. Czy to jedyne zagrożenie, jakie czyha na parę?

Kingdom of Villains
Ella Fields
Wydawnictwo: Niegrzeczne książki 28.06

Obrazek

Odebrał jej wszystko, co znała, aby dać jej to, czego nawet nie przypuszczała, że potrzebuje.

Fię nie bez powodu nazywano „dziką księżniczką”. Trudno jej było odnaleźć swoje miejsce na dworze wuja, po śmierci rodziców czuła się jak wyrzutek. Kiedy przypadkiem w pałacowych lochach natrafiła na więźnia, z którym nawiązała niewiarygodną przyjaźń, pozwoliła, aby jej serce przejęło kontrolę. Pomogła mu uciec, nie wiedząc, kim tak naprawdę jest.

Została oszukana.
Mężczyzna z lochów nie był tak łagodny i szlachetny, jak sądziła. Był potworem. Krwiożerczą bestią. A cena za jego uwolnienie okazała się wyższa, niż Fia mogła zapłacić… Nie sądziła, że jeszcze kiedyś go spotka, jednak potwór wrócił i tym razem nie zamierza odejść bez niej.

Ostrzeżenie
Ta książka zawiera sceny, które mogą wywoływać niepokój u niektórych czytelników.

Bezwzględne serca
J.T. Geissinger
Wydawnictwo: NieZwykłe 4.05
Cykl: Królowe i potwory (tom 3)

Obrazek

Trzeci tom niezwykle mrocznej serii autorki Kontraktu Jacksona!

Malek Antonov to mit, żywa legenda, duch. Ten zabójca na usługach Bratwy budzi taki strach, że wielu boi się nawet wymawiać jego imię. Kiedy mężczyzna obierze sobie kogoś za cel, jego dni są już policzone.
Tym razem jednak dla Maleka sprawa jest natury osobistej. Szuka człowieka odpowiedzialnego za śmierć brata. Zaczyna od kobiety, jego zdaniem, związanej z człowiekiem, którego chce zniszczyć.
Jednak to nieprawda. Riley Rose nie jest osobą, za którą miał ją Malek. Ale to nie szkodzi, on i tak postanawia ją zatrzymać. Kobieta ma być zadośćuczynieniem za to, co Malek stracił. Jedyną szansą, jaką Riley widzi dla siebie, jest zaprzyjaźnienie się z potworem.
Jednak przyjaźń to nie jest to, czego potwór od niej pragnie.

Waleczna
Maggie Stiefvater
Wydawnictwo: Wydawnictwo Olesiejuk 31.05

Obrazek

Tylko wytrwałość i odwaga uratują jej rodzinę… JEDNA KRÓLEWNA Merida z DunBroch potrzebuje zmiany. Kocha swoją rodzinę – jowialnego króla Fergusa, perfekcyjną do bólu królową Elinor, psotne trojaczki – i ich sielankowe królestwo. Lecz męczy ją monotonia i zaduch wieloletniej rutyny. Merida pragnie przygody, celu, wyzwania… a pewnego dnia być może także miłości. DWOJE BOGÓW Żywiołowa niczym ogień królewna nigdy nie przypuszczała, że jej niepokój i rozdarcie ucieleśni się pod postacią Feradacha, boga, którego zadaniem jest plewić rozkład i stagnację. Lecz gdy ten zjawia się w DunBroch w wigilię Bożego Narodzenia z zamiarem zniszczenia królestwa – i wszystkich jego mieszkańców – jedynie interwencja Cailleach, pradawnej bogini stworzenia, daje Meridzie cień nadziei. Dziewczyna staje przed ultimatum: w ciągu roku przekonać rodzinę do zmiany albo pozwolić jej odejść w niepamięć. TRZY WYPRAWY Pod czujnym okiem bogów Merida musi wyruszyć na trzy pełne przygód wyprawy do królestw bliższych i dalszych, by zainspirować najbliższych. Lecz czy jej próby uchronienia ich przed unicestwieniem sprawią, że zapomni o kimś, kto ugrzązł w miejscu głębiej od innych – o sobie samej? CZTERY PORY ROKU Jeden rok zdecyduje o przyszłości DunBroch – jego ratunku lub unicestwieniu.

Cienie Pecan Hollow
Caroline Frost
Wydawnictwo: Mova 14.06

Obrazek

Osadzona w latach 70. i 90. hipnotyzująca opowieść o zagubionej dziewczynie, która znajduje namiastkę domu i desperacką miłość na drogach Teksasu

Trzynastoletnia Kit to sierota, od dawna przerzucana z jednej rodziny zastępczej do drugiej. Przy kolejnej już ucieczce poznaje mężczyznę, który daje jej jedzenie, schronienie i uwagę, której nastolatka pragnie. Manny Romero to charyzmatyczny cwaniaczek i kryminalista. Mężczyzna powoli wychowuje Kit dla własnych potrzeb, przygotowując ją do roli swojej partnerki w życiu i w zbrodni. Wkrótce Kit i Manny stają się niesławni dzięki serii napadów na stacje benzynowe w całym Teksasie, zyskując reputację jako duet Texaco, a ich pokręcona relacja na granicy syndromu sztokholmskiego rozwija się w toksyczną obsesję.

Kit w końcu znajduje dobry powód, by rozpocząć nowe życie, z dala od Manny’ego, i ucieka od niego. Czternaście lata później, w niewielkiej społeczności miasteczka Pecan Hollow, stara się zapewnić córce spokojny i stały dom, jednak duchy przeszłości nie dają o sobie zapomnieć.

Post przez Nocny Anioł » 2 kwietnia 2023, o 10:00

Zapisałam sobie wampiry, Pani Gessinger chyba podziękuję
Obrazek

Post przez Księżycowa Kawa » 2 kwietnia 2023, o 21:05

Genevy Lee? Podeszłabym do tego ostrożnie, bo ta autorka jest raczej średnia.
Denis Diderot

*
*

Post przez Nocny Anioł » 3 kwietnia 2023, o 06:38

Na pewno ego nie kupię, już ostatnio przejechałam, ale jak kiedyś trafi się okazja do przeczytania. Ostatni niewypał na szczęście sprzedałam trochę kasy straciłam, ale ważne że nie stoi na półce.
Obrazek

Post przez Nocny Anioł » 5 kwietnia 2023, o 17:46

Obrazek
Zamki szczęśliwej miłości… Piękne damy i przystojni dżentelmeni dziedziczą je, wygrywają, kupują lub zdobywają podstępem. I przeżywają w nich niebezpieczne i romantyczne przygody…
Przygotuj się na wielką miłość! Julia Quinn

Lady Clio Whitmore miała siedemnaście lat, gdy zaręczyła się z markizem Granville. Minęło osiem lat… i wciąż jest narzeczoną. I obiektem żartów salonów. Ma tego dość. Ileż czasu może czekać na mężczyznę, który woli podróże niż życie małżeńskie? I czy w ogóle musi czekać? Zwłaszcza że właśnie odziedziczyła wspaniały zamek. Postanawia zerwać zaręczyny.
Nie spodziewa się, że największą przeszkodą stanie się nie jej narzeczony, lecz jego brat – owiany aurą skandalu i wykluczony z salonów Rafe Brandon.

2023-04-13

Obrazek

Pierwszy tom nowej romantycznej serii Wielki Pałac nad Tamizą bestsellerowej autorki z Top 10 „New York Timesa”
Ona nie zaznała prawdziwej miłości…
On uznawał miłość za mit…
Lady Delilah Derring przez całe swoje małżeństwo była wierną, choć zdradzaną żoną. Śmierć hrabiego zderzyła ją z ponurą rzeczywistością: z powodu długów męża zostaje bez środków do życia i musi przeprowadzić się z rezydencji w centrum Londynu do zrujnowanego domu w okolicy portu. Niespodziewanie ta sytuacja daje Delilah szansę na inne życie: prawdziwą wolność, w której nie ma miejsca na łaskę i niełaskę mężczyzny.

Razem z dawną kochanką męża zmieniają opustoszały budynek w pensjonat o dumnej nazwie Wielki Pałac nad Tamizą. Wszystko byłoby na dobrej drodze, gdyby nie kłopotliwy gość – kapitan marynarki Tristan Hardy, tropiący przemytników. Dla mężczyzny tak poświęconemu swojej pracy uwiedzenie pięknej arystokratki, żeby dopaść przestępców, wydaje się nic nieznaczącą błahostką.

Ale los zadrwi tym razem z kapitana i postawi go przed dramatyczną decyzją: czy zdradzi swój kodeks honorowy… czy wybierze prawdziwą miłość, jakiej dotąd nie znał?!

2023-04-25

Obrazek

Jedno niewinne zaklęcie potrafi odmienić lub nawet zniszczyć życie.

Margo McKenzie pochodzi z jednej z najpotężniejszych magicznych rodzin w Szkocji. Ku rozpaczy krewnych odrzuciła czary po tragicznym w skutkach rytuale z udziałem jej matki. Dziewczyna stara się prowadzić zwyczajne życie. Pracuje w bibliotece, nałogowo czyta książki, ma niemagicznych znajomych i unika wszystkiego, co mogłoby wprowadzić do jej codzienności chaos.

Mimo to pewnej nocy po wypiciu kilku kieliszków wina za dużo, wygłupiając się przed przyjaciółką, Margo rzuca zaklęcie mające postawić na jej drodze idealnego mężczyznę. To z jej strony tylko żarty, jednak niewiele później opuszczoną ruderę w sąsiedztwie kupuje Theo Thorne – architekt, który spełnia wszystkie wymagania Margo wobec jej wymarzonego partnera.

To tylko przypadek czy dziewczyna sprowadziła go zaklęciem? A może mężczyzna stanowi wytwór czarów i nie jest prawdziwy? Dotarcie do prawdy utrudnia fakt, że Theo kupił obciążony potężną klątwą dom, którego wszystkich poprzednich właścicieli spotkał tragiczny koniec. Rodzina każe więc Margo trzymać się od niego z daleka, szukając sposobu na zmuszenie Thorne’a do opuszczenia przeklętej posiadłości. Theo nieodparcie przyciąga jednak do siebie Margo…
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Anne Golon, Sylvain Reynard

Post przez Karina32 » 6 kwietnia 2023, o 07:15

Te historyki brzmią ciekawie hmmm
"Każda książka pozwala nam na nowe marzenia." - Emma Chase

https://www.instagram.com/ksiazkowe_romanse/

Post przez Nocny Anioł » 7 kwietnia 2023, o 06:48

Pierwsza książka na prawdę fajna, polecam
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: austen/quinn/lindsey/sep/cabot

Post przez izkaa12 » 11 kwietnia 2023, o 16:33

a wrzucicie tytuły? bo coś się zdjęcia z okładkami nie ładują :)
Is it possible for home to be a person and not a place?

lubimy czytać

Post przez Nocny Anioł » 12 kwietnia 2023, o 08:58

Powiedz tak markizowi Tessa Dare
Nieznana miłość J.L Long
Obrazek

Post przez Nocny Anioł » 13 kwietnia 2023, o 09:50

Obrazek

Skomplikowana miłość
T. L. Swan

Prmiera: 04.05.2023

Historia T.L. Swan, jakiej jeszcze nie było!

Nathan Mercer i Eliza Bennet poznali się pierwszego dnia w nowej pracy. Oboje byli nowi nie tylko w biurze, ale i w mieście. To wszystko spowodowało, że szybko zrodziła się między nimi przyjaźń.

Nathan jest dla Elizy bratnią duszą. Spędzają ze sobą każdą wolną chwilę, święta, a mężczyzna sypia w jej domu częściej niż we własnym.

Jednak Nathan nigdy nie będzie dla Elizy kimś więcej niż najlepszym przyjacielem, ponieważ jest homoseksualistą.

A przynajmniej tak myśli. I on, i Eliza. Kobieta dawno pogodziła się, że bycie z miłością jej życia nie jest jej przeznaczone.

Lecz ostatnio coś się zmieniło. Nathan patrzy na nią inaczej niż wcześniej i stał się zazdrosny…

A może to wszystko tylko się Elizie wydaje?

Obrazek

Słoneczny Gon
Mags Green

Premiera: 09.05.2023

Pełna niesamowitych zwrotów akcji historia fantasy opowiadająca o dziewczynie, która po śmierci otrzymuje drugą szansę, by zemścić się na swoich oprawcach.

Val Tsumashi , księżniczka królestwa Ita, zmarła podczas swojego balu zaręczynowego. Planowane małżeństwo miało być kontraktem między dwoma królestwami. Zanim jednak jej dusza odeszła bezpowrotnie, Lumor – Bogini Słońca i Śmierci – zabrała ją do siebie.

Bogini przekazuje Val bolesną prawdę, że została zamordowana i proponuje jej układ. Lumor przywróci dziewczynę do życia, jeśli Val przyjmie jej błogosławieństwo. Dzięki niemu księżniczka stanie jest Nybrisem – nieśmiertelną wojowniczką z potężną magiczną mocą, którą od setek lat zsyłają na ziemię bogowie.

W zamian Val zobowiązuje się do zabicia swoich oprawców, których imiona pozna dopiero wtedy, gdy zgodzi się na układ. Wraz z umową Bogini rzuca na Val klątwę. Jeśli serce wojowniczki przeszyje magiczne ostrze, podczas kiedy ona będzie zakochana, to dziewczyna umrze.

Val wyrusza w pogoń za własnymi mordercami, nie wiedząc, że sama jest celem jeszcze mroczniejszych od siebie istot.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Anne Golon, Sylvain Reynard

Post przez Karina32 » 13 kwietnia 2023, o 17:53

Muszę się w końcu wziąć za tę Swan, bo widzę, że dużo jej wydają, a ja jeszcze nic nie czytałam. I ta fantastyka też kusi, ale trochę się boją, bo to polski debiut hmmm
"Każda książka pozwala nam na nowe marzenia." - Emma Chase

https://www.instagram.com/ksiazkowe_romanse/

Post przez Nocny Anioł » 14 kwietnia 2023, o 06:39

Czytaj, czytaj fajna autorka, a co do fantastyki zawsze można spróbować, tylko sirach kupować.
Obrazek

Post przez kejti » 15 kwietnia 2023, o 10:03

oooo Swan mnie zainteresowała :hyhy: :shades:

.
.

Let's find some beautiful place to get lost.

Post przez Nocny Anioł » 21 kwietnia 2023, o 12:51

Obrazek
Czwarty, niezwykle wyczekiwany tom serii „Bracia Miles”!

Christopher Miles jest przystojny, bogaty i może mieć każdą kobietę, o której zamarzy. Pomimo tego mężczyzna czuje się pusty w środku, jakby czegoś mu w życiu bardzo brakowało.

Dlatego postanawia przez rok podróżować po Europie, ukrywając swoją tożsamość. Bez pieniędzy, bez układów, jako zupełnie inny człowiek. Na początku ten plan wyjątkowo mu się podoba, nawet go ekscytuje, dopóki nie trafia do hostelu, w którym słowa smród i brud nabierają zupełnie nowego znaczenia.

Jednak w tym całym bałaganie pojawia się ktoś, kto może sprawić, aby Christopher uznał, że warto było zdobyć się na to wszystko.

Hayden Whitmore to współlokatorka Christophera: niewinna, słodka, mądra i piękna dziewczyna. Mężczyzna od razu wie, że właśnie spotkał swój ideał. Jednak ku jego zaskoczeniu nowa znajoma jest kompletnie obojętna na jego urok.

11.05.2023 :wesoły:
Obrazek

Post przez kejti » 23 kwietnia 2023, o 08:30

ooo ale bomba, muszę trójkę przeczytać :D

.
.

Let's find some beautiful place to get lost.

Post przez aleqsia » 24 kwietnia 2023, o 11:04

Premiery chyba nie będzie tego dnia, bo książkę zdjęli że strony wydawnictwa

Post przez Nocny Anioł » 24 kwietnia 2023, o 15:19

Dlaczego :wryyy: :wryyy:
Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć