szuwarek napisał(a):tully - nik się nie smieje. ja znowu lubię jak jest słodko - bo to moja odskocznia od codzienności. i nie lubie się denerwować i stresować. no i to moje guilty pleasure straszne. Tak jak Jimin i Suga
chyba nie mam scen - poza sceną w deszczu w Goblinie, ale tu jeszcze muzyka dochodzi. i slow motion. Ja ogołnie lubię slow motion
ja chyba lubie ogólny nastrój filmu. i on jest zalezny od obrazu, muzyki i samych aktorów (sekretarka Kim ).
W fantastyce moge wiecej przyjąć...
zaczęłam faith..
tully napisał(a):podeslijcie linka chce obejrzec <3
Hobbitka napisał(a):Spokojnie, Tully jest 10 lat p.e.g. (przed erą goblina) dajmy jej czas.
Hobbitka napisał(a):Ej zaczęłam oglądać Beauty Inside i całkiem nawet mnie wciąga ta drama.
W ostatnio oglądanym odcinku był ciekawy wątek podjęty o tym jak kobieta biznesu spotyka się z seksizmem na spotkaniu biznesowym w stylu "Jaka Ty jesteś ładna.", "Kobieta nie może sama sobie lać wina.", "Mów do mnie Oppa, Twój Oppa zawsze Ci pomoże, możesz dzwonić o każdej porze, hehehe.", "To dlatego do Ciebie zadzwoniłem, bo jesteś taka słodka i słaba, jak to kobieta.", "Widziałem Twoje zdjęcie w uniformie, seksowne.", "Po co tyle pracujesz, przecież jesteś ładna." i no powiem Wam, nie spodziewałam się, bo oczywiście bohaterka skończyła płacząc w aucie i wyrzucając sobie, że nie zareagowała odpowiednio, ale ja bardzo lubię mądre rzeczy poruszane w dramach. Hu hu.
szuwarek napisał(a):Hobbitka napisał(a):Spokojnie, Tully jest 10 lat p.e.g. (przed erą goblina) dajmy jej czas.
oj, to była moja druga albo trzecia drama ale stwierdzenie cudne...
Ciekawe czy udało by nam sie stworzyć taki wykres kroków milowych..
Fringilla napisał(a):Ja tylko wspomnę, że bardzo samotna czułam się w swoim fangirlingu przy Goblinie te parę lat temu
a oglądałam na bieżąco oprócz ostatniego odcinka, więc...
Fringilla napisał(a):Przy Goblinie to po prostu było takie mega uczucie "jakie to jest fajne - ewolucyjnie Wszystkie Fajne Rzeczy Jakie Lubię w K-Dramach Tu w Końcu Dopracowane i Spięte; Wszyscy Powinni Znać"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości