Szczypta_Kasi napisał(a):Tania Książka wywinęła mi taki numer w czerwcu, że obiecałam sobie, że do nich już nie wrócę.
Zamówiłam lektury na nagrody za świadectwa dla dzieci z klasy mojego syna. Było na styku owszem, gdyż dopiero na 10 dni przed końcem roku zapadły decyzje co i komu kupujemy, ale zgodnie z czasem oczekiwania miałam dwa dni zapasu. Gdy zbliżał się termin rozdania świadectw zadzwoniłam na infolinię i dostałam informację, że w dniu jutrzejszym ksiazki przyjdą do nich od wydawcy i natychmiast mi je wyślą, tak że wszystko będzie na czas. Gdyby były jakieś problemy to miałam dostać wiadomość. Jednak gdy na dzień przed rozdaniem świadectw nie otrzymałam żadnej wiadomości również tej o wysyłce książek, pól dnia spędziłam na jeżdżeniu po księgarniach stacjonarnych i szukaniu lektur. Żenada. A potem jeszcze mi się tłumaczyli, że oni wcale nie mają gdzieś kupujących, tylko że mają natłok zamówień. Zrozumiałabym gdybym nie interweniowała i czekała jak ciele, ale po moim telefonie powinni jakkolwiek zareagować. Choćby wysłać mi informację, że tych książek nie będzie.
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości