Papaveryna napisał(a):Ja mam chęć na dwie świąteczne od Kobiecego. Tych polskich boję się jakoś
Lucy napisał(a):Papaveryna napisał(a):Ja mam chęć na dwie świąteczne od Kobiecego. Tych polskich boję się jakoś
te, to tak jak ja Chodzi o te?
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/4861788/ ... zamowienie (zamówiłam już w Empiku)
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/4861791/ ... imowa-pora
Lucy napisał(a):Oczywiście Np. Maryse Condé została laureatką Alternatywnego Nobla. Przeczytawszy jej książkę, na pewno będziemy bardziej prestiżowi.
może najwyższy czas a nie tylko te romansyPapaveryna napisał(a):A może coś bardziej prestiżowego byśmy poczytały?
Papaveryna napisał(a):Oooo A co wystawiłaś?
też tak robiłam, piękne czasy i zazdroszczę CiNancy napisał(a):Ja zawsze kupuje to co mi wpadnie w oko, chociaz nie powiem czasem ciezko cos sprzedac
oj, oj... Niefajnie. Ale jak dorwę w biblio to płakać mocno nie będę. Krótki Pan Wyposażony był spokoKarina32 napisał(a):Właśnie kupiłam Mikołaja. Ale ta książeczka jest cieniutka. Jakieś 200 stron ma.
kiedyś zamówiłam coś od nich ale nie pamiętałam już że oni tacy szybcy fajnieAncymonek napisał(a):Dziewczyny, zamawiacie czasem coś ze znak.com.pl?
Wczoraj rano zamawiałam stamtąd książki (ceny średnie, nie za wysokie, nie za niskie) i jestem zaskoczona bo dzisiaj kurier ma być u mnie z zamówieniem
Któraś jeszcze księgarnia dostarcza paczki w soboty?
tak prawda, powinnam. Kajam się, korzę i wchodzę pod stół odszczekać.Janka napisał(a):Sol, wstydź się, powinnaś powiedzieć "romansidła".
Karina32 napisał(a):Właśnie kupiłam Mikołaja. Ale ta książeczka jest cieniutka. Jakieś 200 stron ma.
•Sol• napisał(a):Nancy napisał(a):kiedyś zamówiłam coś od nich ale nie pamiętałam już że oni tacy szybcy fajnieAncymonek napisał(a):Dziewczyny, zamawiacie czasem coś ze znak.com.pl?
Wczoraj rano zamawiałam stamtąd książki (ceny średnie, nie za wysokie, nie za niskie) i jestem zaskoczona bo dzisiaj kurier ma być u mnie z zamówieniem
Któraś jeszcze księgarnia dostarcza paczki w soboty?
A cena dostawy znośna czy życzą sobie majątku?
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość