•Sol• napisał(a):Ancymonku.
TAK. Powinnaś poznać Janet Evanovich seria o Stephanie Plum
joakar4 napisał(a):Czytam tego Homo sapiensa i jakoś nie mogę się wciągnąć. Doczytałam na razie do 100 str i niby jest fajnie, niby źle się tego nie czyta, ale czegoś brakuje.
duzzza22 napisał(a):
Czasami do książek zbieram się nie wiadomo ile, a czasami coś mi wpadnie od razu, mam na to nastrój i czytam. Tak było z Bossman. Chciało mi się czegoś lekkiego i zabawnego i to dostałam. 3/4 książki mi się naprawdę podobało. Są świetne dialogi z podtekstami, ale w 'smaczny', a nie wulgarny sposób. Ogólnie rzecz biorąc historia mnie wciągnęła i jak przysiadłam tak skończyłam. Jednak nie jest tak kolorowo przez całą książkę, gdy dochodzimy do końca pojawia się dla mnie sztucznie wywołany problem. Taki znikąd. Wcześniej nie widać przesłanek by coś takiego mogło się zdarzyć, wręcz on jest otwarty i dzieli się wszystkim. Może dlatego nie pasuje mi ta końcówka. Psuje mi odbiór książki
Podoba mi się potem jego łażenie i pilnowanie jej w nocy by była bezpieczna, ale qrcze i tak mi coś tu nie gra, coś nie pasuje
Księżycowa Kawa napisał(a):Przyjemnie było, gdy się czytało, lecz idzie w zapomnienie. Będę próbować z innymi, szczególnie że mi przypadkiem się nawinęły
duzzza22 napisał(a):Z Bossman już nic nie pamiętam Chodź coś tam mi się kojarzy z tą końcówką, ale reszta fabuły uciekła w las
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość