dlatego zawsze kupuję na nieprzeczytanerewela napisał(a):wiecie co mnie dziś zdenerwowało? już 3 raz się zdarzyło, że ja kupiłam książkę normalnie w księgarni za cenę detaliczną, a miesiąc później pojawiała się w Biedronce za magiczną cenę 25 zł! kuna! to się nazywa mieć pecha... wpierw Young "W poświacie..." potem Kennedy "Błąd" teraz "Noc Kupały" Miszczuk... ludzie! a jak nie kupię, to się nie pojawią... cóż Prawo Murphiego...
tia. Zgadza się całkowicie. Jakoś ja też nigdy na nic nie trafiam. Ostatnio coś chciałam, Chłopa przegoniłam i nic.Dorotka napisał(a):Wczoraj pojechałam do mojej mamy i specjalnie zajrzałam do "jej" Biedronki i co? I znowu nic, żadnych ciekawych książek nie było. E tam, te ich promocje to ściema.
•Sol• napisał(a):to Hygge ciągle mi włazi w oczy ale nie mam totalnie pojęcia co to jest
Agrest napisał(a):Montgomerry, a co w tej książce jest? Tzn ja wiem z grubsza co to jest to hygge, ale co konkretnie zawiera książka?
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości