Piszę tutaj bo może ktoś będzie chciał skorzystać.
Odkryłam na allegro kupony. Dla osób które mają aplikację mobilną na swoim telefonie lub tablecie. Na aplikacji mobilnej wchodzimy w zakładki kupony i wpisujemy hasło "wiosna" i pobierz kupon. Dostajemy 10zł. Kupujemy np. książki
za 50zł wykorzystujemy kupon i w sumie płacimy 40zł
A w ciągu 48h dostajemy drugi kupon o wartości 20zł. nie wiem na jakiej on będzie zasadzie czy też trzeba wydać 50zł czy inną kwotę.
Sprawdziłam iż w przeszłości przegapiłam kupon o wartości 15zł i 10zł a one były na zasadzie że minimalne zakupy o wartości 15 i 10zł czyli w sumie za darmo (nie licząc kosztów przesyłki).
Piszę to z tego względu iż nie wszyscy o tym wiedzą a ja sama odkryłam to dopiero wczoraj a tyle okazji już przegapiłam.
Była promocja iż jeżeli dokona się zakupu na allegro przez telefon w okresie od 1-14 marca na kwotę 200zł to dostaje się kupon 25zł. W tym czasie kupiłam odkurzacz ale przez kompa a nie mobilną i straciłam okazję
edit. właśnie otrzymałam ten gwarantowany kupon o wartości 20zł. muszę zakupić przedmioty za 50zł a płacę tylko 30zł. na jego wykorzystanie mam 14 dni.
Acha i można zakupy robić u kilku sprzedawcy i płacić łącznie przez PayU. Nie muszą to byś zakupy za 50zł tylko u jednego sprzedawcy
Zaraz sobie kupię Art. i Soul oraz Dziesięć płytkich oddechów