czy wam tez sie rzucila w tym tekscie masa bledow ortograficznych?? nie zebym sie czepiala, ale ten facet chyba powinnien siegnac, po jakas lekture, bo takich bledow to juz dawno nie widzialam <moze jakby przeczytal jakas ksiazke, to mimo bledow w druku wiedzialby jak sie pisze pewne wyrazy> co do tresci jego postu - to bardzo wspolczuje jego dziewczynie, bo do konca nie jestem pewna, czy mozna byc szczesliwa, bedac w pelni komus oddana <jak na to patrza mezatki?? kobiety w zwiazkach?? moze odpowiecie mi na to pytanie w czatowaniu??>
czy mam wypaczony poglad na milosc bo czytam romasne?? nie. wiem ze taka perfekcyjna milosc, jak w ksiazkach sie nie zdarza, bo zycie to nie bajka ani ksiazka, za to wiem, ze od partnera oczekuje szacunku, oddania, milosci, przyjazni i zrozumienia, czyli tych cech, ktorych moim skromnym zdaniem temu panu brakuje i tego bede szukac u mojego przyszlego faceta, ktory pomimo wad i tak bedzie moim ksieciem
<mam nadzieje ze zabrzmialo to logicznie>
Pinks - bardzo ladnie mu napisalas
bardzo ladnie ujete w slowa to,
co namprzyszlo do glowy.
Roma, a to nie bylo przypadkiem: Kuche <umlaut mam na mysli>, Kirche, Kinder <moze byc nawet Kirche pierwsze, bo zeby to sie rymowalo i jakos tak ladniej w wymowie brzmialo, to raczej tam bedzie kuchnia, a nie ciasto
>
Dorotka - zgadzam sie z Toba w 100%