Karina32 napisał(a):Myślicie, że pasują tu Opowieści z Narnii, gdzie jednym z bohaterów jest Aslan, lew?
4. Książka, w której jednym z bohaterów jest kot.
Jako pomysłodawczyni, potwierdzam. Lew może być.
Karina32 napisał(a):Myślicie, że pasują tu Opowieści z Narnii, gdzie jednym z bohaterów jest Aslan, lew?
Kawka napisał(a):Karina32 napisał(a):Myślicie, że pasują tu Opowieści z Narnii, gdzie jednym z bohaterów jest Aslan, lew?
Karina32 napisał(a):Nieee, to szybko wychodzi w tej części i raczej nie jest jakąś wielką tajemnicą
Kawka napisał(a):Karina32 napisał(a):Myślicie, że pasują tu Opowieści z Narnii, gdzie jednym z bohaterów jest Aslan, lew?
Księżycowa Kawa napisał(a):Sama przez przypadek zaliczyłam: Książka bez szczęśliwego zakończenia, czyli „Ławrusznik” Paulina Jurga. Okazało się również, że było coś z mapą, z pojedynczym tytułem, a także z listami: „Zanim zapomnę” Magdalena Wala. Nawet nie trzeba było szukać, samo wpadło.
Księżycowa Kawa napisał(a):Wydaje mi się, że tak, bo na razie samo wychodzi. Przydałoby się to oficjalnie spisać...
Z mapą to „Syn cienia” Jon Sprunk, choć miałam co innego poszukać.
ewa.p napisał(a):zaliczyłam książkę z motywem którego nie lubię książką Odcienie czerwieni Magdaleny Szponar i książkę o dziwnym tytule polecanką W grobie ci do twarzy Paczkowskiego
kejti napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Wydaje mi się, że tak, bo na razie samo wychodzi. Przydałoby się to oficjalnie spisać...
Z mapą to „Syn cienia” Jon Sprunk, choć miałam co innego poszukać.
zapraszamyewa.p napisał(a):zaliczyłam książkę z motywem którego nie lubię książką Odcienie czerwieni Magdaleny Szponar i książkę o dziwnym tytule polecanką W grobie ci do twarzy Paczkowskiego
a co to za motyw?
Aniołku omijam szerokim łukiem
ewa.p napisał(a):kejti napisał(a):a co to za motyw?
Aniołku omijam szerokim łukiem
motyw mafijny,nie cierpię po prostu,a jeszcze mam jedna książkę z tym motywem do polecanek...
Nocny Anioł napisał(a):A ja się jakoś nie mogę wciągnąć w słuchanie, podczas gotowania i innych czynności słucham muzyki, wymyślam układy na zajęcia. Z drugiej trony myślę ze od takiego słuchania ciągle by mnie cos wybijało, ech sama nie wiem
Powrót do Wyzwania czytelnicze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości