Janka napisał(a):To są zagrania nielegalne i można zgłosić do allegro, jesli się będzie miało dowody typu, że osoba z tym samym nickiem występuje podejrzanie często albo nawet za każdym razem, gdy jest licytowana ta sama rzecz.
tajemna napisał(a):Zabijcie mnie, znalazłam znowu książki, po 6zł Ale nic nie zamawiam, żeby nie było! (za bardzo palą mnie policzki, gdy pomyślę o kciukach Agrest )
Tu macie namiar:
http://tablica.pl/oferta/ksiazki-w-bdb-stanie-ID4b98B.html
Zdobyłam też listę tytułów, nie pytałam, ale jakoś mam dziwne przypuszczenie, że to te różowe z Amercom.
Mary Balogh: Niezapomniane lato, Bez serca, Niebezpieczny krok, Najpierw ślub, Aria namiętności, Złodziej marzeń, Pojedynek, Noc miłości, Miłosny skandal, Między występkiem a miłością, Magiczne oczarowanie
Adrienne Basso: Uwieść aroganta, Poślubić wicehrabiego, Skazany na miłość, Szlachetna przysięga, Smak skandalu, Grzeszne pragnienia, Zakład o miłość, Uwieść grzesznicę, Miłosny odwet, Zuchwała hrabina
Connie Brockway: W labiryncie uczuć, Słodka uległość, Sezon na panny młode, Mój najdroższy wróg, Zakochany mściciel, Obiecaj mi raj, Ostatni bal, Kaprys panny młodej, Miłość w cieniu piramid, Ostatni sezon, Urzeczenie
Johanna Lindsey: Za głosem serca, Diabeł który ją uwiódł, Jesteś całym światem, Mężczyzna tylko dla mnie, Dzikie serce, Bezdroża miłości, Dziedzictwo, Kocha się tylko raz, Nieposkromiony Colt Thunder, Porwana narzeczona, Srebrzystowłosy anioł, Kochaj mnie zawsze, Dziki wiatr, Powiedz że mnie kochasz, W niewoli pożądania, Dla siebie stworzeni, Musisz ją uwieść, Dom miłości, Zrękowiny, Bunt serca
Meagan McKinney: Niegodziwa czarodziejka, Lodowa panna, Uzurpator, Zamek na wierzchowisku, Łowcy fortun, Księżycowa dama
Amanda Quick: Za późno na ślub, Ryzykantka, Rzeka tajemnic, Podstęp, Złota orchidea, Od drugiego wejrzenia, Niebezpieczny kochanek, Nie patrz za siebie, Kochanka, Czekaj do północy, Wynajęta narzeczona, Trzeci krąg, Kłamstwa w blasku księżyca, Kontrakt, Płonąca lampa, Skandal, Trucizna doskonała, Fascynacja, Sekrety luster, Rendez-vous, Kryształowe ogrody
Robin Schone: Zbudź się kochanie, Kobieta Gabriela, Kochanek
Jennifer Blake: Walc o północy, Hiszpańska serenada, Dziki raj, Zapach raju, Królewska krew, Burza i blask
Bertrice Small: Niewolnica miłości, Miłosna edukacja, Księżna, Niewinna, Róża z kolcami
Elizabeth Lowell: Zauroczeni
Barbara Scrupski: Petersburski romans
Kathleen E.Woodiwiss: Wieczna miłość, Miłość bez pamięci, Nieuchwytny płomień
Victoria Holt: czarny opal
Nicole Byrd: Uwieść dżentelmena, Zdradzona, Gorsząca obietnica, Królewski skandal
Julie Anne Long: Ryzykowne rozkosze, Skrzydła motyla, Nieuchwytny książę, Sekret uwodzenia
Tracy Anne Warren: Niewinna kochanka
Paula Marshall: Sekretna misja
I dodatkowo informacja:
Romanse są po 6 chyba, że ktoś większą ilość kupuje to po 5. Trylogia Greya po 55zł, Igrzyska śmierci po 15zł.
Janka napisał(a):Mnie się wydaje, że pierwsza i ostatnia litera plus liczba komentarzy, to w zupełności wystarczy, żeby przynajmniej domniemywać.
Można jeszcze zajrzeć do komentarzy. Jeśli będzie tam wzmianka na temat tej aukcji, to założyłabym, że nie było przekrętu i naprawdę się sprzedała. A jeśli ktoś tylko podbijał, żeby ratować sprzedającego, to nie wpadnie mu do głowy, żeby wystawiać komentarz.
wiedzmaSol napisał(a):Janka napisał(a):To są zagrania nielegalne i można zgłosić do allegro, jesli się będzie miało dowody typu, że osoba z tym samym nickiem występuje podejrzanie często albo nawet za każdym razem, gdy jest licytowana ta sama rzecz.
tylko cały problem w tym że teraz nicków nie widać, możesz gdybać ale osób o pierwszej i ostatniej literce takiej samej może być sporo a ilością komentarzy też sie sugerować nie da.
wiedzmaSol napisał(a):ale tak też nie kupuję badziewia całkiem w ciemno to tylko mogę za złotówkę w antykwariacie, na allegro tylko znane mi autorki nabywam. Często też są to książki które czytałam na czytniku.
monia0303 napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):Janka napisał(a):To są zagrania nielegalne i można zgłosić do allegro, jesli się będzie miało dowody typu, że osoba z tym samym nickiem występuje podejrzanie często albo nawet za każdym razem, gdy jest licytowana ta sama rzecz.
tylko cały problem w tym że teraz nicków nie widać, możesz gdybać ale osób o pierwszej i ostatniej literce takiej samej może być sporo a ilością komentarzy też sie sugerować nie da.
Może też być tak że licytacja dobiegła końca i babce wydawało się iż za mało wzięła pieniędzy o odwołała propozycje kupujących podając powód iż "książka uległa zniszczeniu". Ja sama spotkałam się już kilka razy z tym iż jeżeli wygrałam licytację za "parę groszy" to sprzedający nagle odwołał moją ofertę ponieważ przedmiot uległ zniszczeniu.
Pewnie po miesiącu wystawiła znowu książkę licząc na to iż tym razem będzie więcej pieniążków
Papaveryna napisał(a):Kurde,mała śpi,a ja się nudzę.Siedzę tutaj i łażę po Allegro.
To łażenie mi dobrze nie robi.Obserwuję już chyba z 5 licytacji.Jedna kończy się za 4 godziny i aż się modlę,aby się jakiś człowiek nią zainteresował,bo inaczej zainteresuję się ja
Powinnam dostać szlaban na kompa.Poproszę męża aby mi blokadę rodzicielską założył.
To ta licytacja.
http://allegro.pl/stephane-plum-osemka-wygrywa-i3721706728.html
Może ktoś mnie uratuje?
syntemeks napisał(a):zapisz się do dobrej biblioteki papa... to jak elektroniczny papieros dla uzależnionych od fajek, ja tak zrobiłam i od razu portfel spokojniejszy
Kiara napisał(a):Czy to przez Ciebie zamawia się książki bo akurat mnie dużo zainteresowało:)
Kiara napisał(a):Dobra umówiłam się już ale będę mieć nowości hoho
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości