Desdemona napisał(a):nie szkodzi z tymi uszkodzeniami....i bardzo dziękuje Aleqsia
...prześlij proszę na pw dane do przelewu i kwotę
Des już kupiłam
Mimozę (niestety dopiero teraz zauważyłam ubytek na dwóch stronach, ale to wygląda na jakąś wadę z drukarni - tak jakby źle rozcieli kartki, ale tekst jest cały). Ogólnie z zewnątrz jest zadbana.
Ewo.p mam już
Przyrzeczenie wyd. Książnica w stanie bardzo dobrym. Wzięłam też
Na jedną kartę tej autorki, jeśli byłabyś zainteresowana to nie ma problemu, obie po 3zł. Na tylniej okładce wydrukowana cena Przyrzeczenia to równo 13,50. Piękna cena, szkoda, że teraz nowe książki poniżej 30 zł nie schodzą. To taka moja mała uwaga
A i chciałabym skorzystać z okazji i je przeczytać więc wysłałbym Ci po wekendzie, co Ty na to?
Basik z Sandy Brown mam tylko
Na wyłączność wyd. Prima , stan dobry plus, zielona z motylem
Szarada wyd. Prima (Laguna?) zielona z czerwonym sercem, stan dobry
Miłość uwięziona w ciszy wyd. Libros z kolorową okładką, stan bardzo dobry,
Zar stan dobry minus jest taka trochę przekrzywiona, wyd Świat książki okładka brązowawa
Witaj mroku - świat ksiązki okładka fioletowa stan dobry plus
Wszystkie po 3 zł. Daj znać, które byś chciała.
Lorelei Krentz Wielka namiętnośći i Quick Trzeci krąg są Twoje, obie to wydawnictwo Amber, stan barzdo dobry minus. Spisałam wszystkie Nory Roberts i znalazłam takie tytuły:
Sanktuarium
Ciemna Strona księżyca
NIebo Montany
Pomyślne wiatry
Kewstia wyboru
Bezwsydna cnota
Zycie na sprzedaż
Noc na bagnach Luizjany
Zorza polarna
Księżyc nad Karoliną
Klejnoty słońca
Koniec rzeki
ŁZy księżyca
Więzy krwi
Rafa
Wszystkie po 3 zł.
Ponadto również za 3zł były, więc jeśli ktoś chętny to mogę kupić
Rice Patricia Klejnot
Basso Poślubić wicehrabiego
Dodd Brzydka narzeczon a
Cabot Markiz stan takjaby trochę po zalaniu
Canham Jak błyskawica
No i kilka Karen Robards tytuły te co porzednio oraz Zona senatora
Dziewcxzyny jeśli chcecie zdjęcia książek zakupionych to mogę parę cyknąć :smile
A i kupiłam Rozpustnik i dziewica SUzanne enoch, może chceci ją ode mnie od kupić bo okaząło się, że mam dwa?