ewa.p napisał(a):ja sobie kupię bo wolę różowa okładkę od amberowskiej zielonej,bodajże.Cena właściwie ta sama,bo w Matrasie łatwo można Brockway dostać.Z biedronkowych widziałam Roberts"Zagraj ze mną" i "Marcowe fiołki".Reszty niestety nie było
aralk napisał(a):Berenika napisał(a):A ten bazar to gdzie konkretnie?
Centrum Handlowe Szembeka, Zamieniecka 90 - tyle, że nie w budynku, ale w budkach stłoczonych dookoła
Jadzia napisał(a):aralk napisał(a):Berenika napisał(a):A ten bazar to gdzie konkretnie?
Centrum Handlowe Szembeka, Zamieniecka 90 - tyle, że nie w budynku, ale w budkach stłoczonych dookoła
Ten adres to chyba sobie muszę zapamiętać.... Bo jak dobrze pójdzie semestr zimowy spędzę w stolycy...
Się zgłoszę jakby co. Na razie jeszcze ponad 2 miesiące niepewności, wstępna papierologia już prawie zakończonakasiek napisał(a):Jadzia napisał(a):aralk napisał(a):Berenika napisał(a):A ten bazar to gdzie konkretnie?
Ten adres to chyba sobie muszę zapamiętać.... Bo jak dobrze pójdzie semestr zimowy spędzę w stolycy...
w takim razie już zapraszam na kawę
aralk napisał(a):Berenika napisał(a):Ślubowanie miało być od 24 kwietnia w kioskach i widać jest
Bereniko, a ty nie na egzaminie?
ja jeszcze nie kupiłam, nawet na śmierć zpomniałam, że mialam kupić
Berenika napisał(a): Jako żem humanistka, mam zakaz wstępu dziś do szkoły. Posiedzę w komisjach jutro i pojutrze. Jak tam Młody? Odzywał się po 1. części?
Ja tez będę musiała się rozejrzećBerenika napisał(a): Kupię sobie, kiedy będę wracać z nauczania indywidualnego.
Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości