dzięki Aniołku.Na razie napisałam do sprzedającego o rozmiar książki...Niby wydaje sięnormalna,ale tamta ktrą kupiłam wcześniej też tak wyglądala...Nie będę kupować drugiej większej...
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
nic sie nie stało,najwyżej kupię drugą,a tamtą odsprzedam
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
Zmiany w regulaminie sklepu internetowego Wyd Amber
2017-01-10
Od dnia 16 stycznia b.r. w życie wejdą nowe rozporządzenia w regulaminie naszego sklepu internetowego.
Od tego momentu wszystkie książki będzie można kupić w naszym sklepie z większym rabatem - 33% (zamiast dotychczasowych 25%).
Zmianie ulegnie także dopisek odnośnie gratisowej przesyłki. Aby skorzystać z tej opcji należy zamówić książki za min. 120 zł (a nie jak dotychczas za 60 zł). to dwa razy więcej
to są świnie parchate. Dzięki temu trzeba kupić o wiele więcej bo zwiększyli rabat (no super, ale i tak im się to zwróci przy większych zamówieniach) żeby mieć coś darmo. A zapewne i tak będzie często tak że np 2 zł braknie do pułapu
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
przesyłka do kiosku 0,00 szukajcie też w obyczajowych, bo romanse też tam są powkładane nie wiedzieć czemu, kupiłam sobie 4 starocie za 30 złotych a niedawno kupowałam używaną Jeffries na allegro znacznie drożej