Nie wiem, czy kogoś to zainteresuje, ale na stronie niemieckiego Harlequina jest w tej chwili akcja, że kupuje się 5 książek za 10 euro. Wybiera się spośród 50 sztuk wydanych w 2013 i 2014. Ich cena w sklepach (i na okładkach) była od 2,60 do 5,99 euro. https://www.cora.de/wunschshop-herbst.html
faktycznie bonito najtańsze. Na nieprzeczytane ponad 30 zł A Zatokę Aniołów sama chcę skompletować, brakuje mi chyba jednej ale kurczę wszędzie jest drogo. Ona chyba nigdy nie tanieje nie?
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Janko bardzo dziękuję, ale na razie mam dwie książki i muszę je najpierw przeczytać. Zaczynam od Neli Neuhaus, ale dopiero w listopadzie bo książkę zostawiłam w Heilbonnie zresztą teraz obkupiłam się w polskie książeczki
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.
Ale dużo fajnych rzeczy dla mnie. Np. Alexander McCall Smith "Niebieskie buty", Lauren Henderson "Randkowanie według Jane Austen" i książki Dołęgi-Mostowicza. No i ta cena!
O tak i to sporo. Dla mnie zgarnęła 13 sztuk. W wolnej chwili wkleję zdjęcie "moich" zdobyczy w temacie "Co nowego na naszych półkach" . Niestety z tego co chciałaś nic nie było. Przykro mi. Widocznie są zbyt chodliwe.
Może coś z tych, które upolowała dla mnie [większość to czysty przypadek, bo moich typów też prawie nie było] przypadnie ci do gustu i jak już je przeczytam, to możemy się wymienić. No, chyba że coś tak mi się spodoba, że będę chciała to zatrzymać, to najwyżej ci pożyczę.