Nocny Anioł napisał(a):podoba mi się regał
Nocny Anioł napisał(a):choinka mi sie podobała tylko z lampkami, wiem mam cos nie tak
joakar4 napisał(a):Ja z kolei nie lubię łańcuchów, kokard ani kolorowych lampek na choince. I broń boże żeby migały. Za to bombki lubię takie mocno biżuteryjne. Na bogato
Nocny Anioł napisał(a):ja kiedyś wymyśliłam że powinny być odświeżacze powietrza o zapachu świeżego drewna. Ja bym kupiła.
Janka napisał(a):Wydaje mi się, że śnieg w sprayu nie da takiego efektu jak był na filmiku.
U mnie nie dał. Efekt był płaski, zbliżony do psiukania farbą.
W tamtym roku kupiłam sztuczny śnieg sypki, pakowany w woreczku. Wyglada jak wiórki. Białe, lekko przezroczyste. Bardzo lekkie, bardzo puszyste. Dało efekt zupełnie inny niż śnieg z puszki. Właśnie taki przestrzenny.
Ponieważ chciałam uzyskać efekt tylko lekkiego przyprószenia śniegiem, to narzucałam tego mało na gałązki, ale dałoby się więcej. Żeby nie spadało należałoby to popsiukać czymś, co wiąże. Wypsiukałam swoje gałązki z tym śnieżkiem lakierem do włosów i u mnie to starczyło.
W tym roku trochę poeksperymentuję z tym śniegiem. Spróbuję ustroić nim gałęzie na bogato, żeby był efekt jak na filmiku.
joakar4 napisał(a):może warto dokupić kilka takich ośnieżonych gałązek i powtykać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości