wiedzmaSol napisał(a):ale on nie miał być przypadkiem zabójczo przystojny? A nie zapyziały i nie ogolony żulowaty...
rewela napisał(a):błogosławiona niech będzie wyobraźnia!!
Papaveryna napisał(a):Ja nie wiem. Przecież on zanim zaczął z Liv, to ponoć na każdej imprezie bezproblemowo podrywał sobie laske. Jako taka fleja w pizamie, mógłby co najwyżej poderwać dooopę z krzesła
Myślę, ze ten drugi
KatiaBlue napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):ale on nie miał być przypadkiem zabójczo przystojny? A nie zapyziały i nie ogolony żulowaty...
Wygląda jakby go wyciągnęli z kontenera na bioodpady...rewela napisał(a):błogosławiona niech będzie wyobraźnia!!
teraz i zawsze
Papaveryna napisał(a):Ja nie wiem. Przecież on zanim zaczął z Liv, to ponoć na każdej imprezie bezproblemowo podrywał sobie laske. Jako taka fleja w pizamie, mógłby co najwyżej poderwać dooopę z krzesła
Myślę, ze ten drugi
KatiaBlue napisał(a):Papaveryna napisał(a):Ja nie wiem. Przecież on zanim zaczął z Liv, to ponoć na każdej imprezie bezproblemowo podrywał sobie laske. Jako taka fleja w pizamie, mógłby co najwyżej poderwać dooopę z krzesła
Myślę, ze ten drugi
Drugi, drugi!
Kocham Cię za ten tekst
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości