wiedzmaSol napisał(a):A Caine mnie wkurza niemożebnie - dlaczego on obwinia Alexę za to co zrobił jej ojciec?? Jakby to ona go do tego namówiła. Durny dziad...
Papaveryna napisał(a):Ja rodzinną otoczkę zlałam
Bardziej mnie zirytował spadek napięcia i to, ze Alexa mimo jaj, jakie niewątpliwie posiadała, nie potrafiła się postawić i go przydeptać. Godziła się z każdą bzdurą, jaką jej powiedział, byle go oswoić. Powinna się zbuntować i jemu dać się wykazać
duzzza22 napisał(a):Co do tych relacji rodzinnych, nie mam pojęcia czemu zrobiły na mnie takie wrażenie i czemu to zapamiętałam, ale może dlatego że nie byłam sobie w stanie wyobrazić takiej obojętności w stosunku do dziecka. Nie wiem, ale ten ojciec to skomplikowana układanka. Coś mi w jego zarysie postaci nie pasuje. Nie jest dla mnie do końca spójną postacią.
rewela napisał(a):duzzza22 napisał(a):Co do tych relacji rodzinnych, nie mam pojęcia czemu zrobiły na mnie takie wrażenie i czemu to zapamiętałam, ale może dlatego że nie byłam sobie w stanie wyobrazić takiej obojętności w stosunku do dziecka. Nie wiem, ale ten ojciec to skomplikowana układanka. Coś mi w jego zarysie postaci nie pasuje. Nie jest dla mnie do końca spójną postacią.
ja mam wrażenie, że Alister był niesamowicie rozpuszczonym bachorem! już sam fakt, że miałnie było trudnym dla takiego egoisty nawiązać romans ze znudzoną matką Caine'a, bo zależało mu tylko na rozrywkach, a notabene już wtedy była Alexa (o losie!)... to naprawdę świadczy o tym jak pozbawionym moralności gnojkiem był! i zobaczcie, postąpił bardzo źle, a jeszczeSpoiler:postępowania tej postaci nie umiem usprawiedliwić!Spoiler:
giafia napisał(a):Ale cała ta rodzinna otoczka do mnie nie przemawia , zupełnie mnie nie nie przekonuje i psuje mi odbiór całości.
Czegoś mi zabrakło, choć bardzo lubię Young.
rewela napisał(a): tak naprawdę, moim zdaniem, nie chodziło o obwinianie Alexy o to co zrobił jej ojciec, bardziej chodziło o to, że ona go na tej sesji zdjęciowej zaskoczyła! jakimiś głupimi przeprosinami, jakby to mogło coś zmienić.. zazwyczaj on umiał się wyłączyć, niejako zapomnieć o tej historii, ale nie wtedy, wtedy był mega zaskoczony! pewnie dlatego, że Lexie wzbudziła w nim pożądanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość