Lestat napisał(a):Wszyscy czekają na Rush'a, a KA będzie liczyć zera na koncie, bo nie wypada nam czytać wybiórczo
Lestat napisał(a):Ja chce jeszcze Landona!! KA obiecała że pojawi się w nowej serii W końcu musi znaleźć jakaś lalę na swój przydział kolczyków
czarek.logan napisał(a):A mnie się Ride steady podobało, może nie będzie to moja ulubiona książka, ale i tak wolę Ashley w gorszym wydaniu od tego całego chłamu na jaki ostatnio trafiam.
Liberty napisał(a):Skończyłam Ride Steady. Niewątpliwie słabsza książka, ale nie najgorsza. Jakimś kluczem do tej opowieści jest tytuł. Tu nie miało być wybuchowo. Ba, nawet nie motocyklowo.
Niestety, pewnie z powodu szybkiego tempa pisania/wydawania, widać, że formuła KA wyczerpuje się (innym autorkom zabiera to kilka latek). Autorka chyba sama już nie ma siły jej ciągnąć i nuży się w wyniku czego widać niedopracowanie w pewnych fragmentach narracji i najgorzej w konstrukcji bohaterów. A ponieważ bohaterami są dość młodzi ludzie (to właściwie powinno być NA) to widać nawet bardziej, bo KA jest specjalistką od dojrzalszych osób. W pierwszej połowie widać było, że próbuje coś zmienić - np. bohaterka nie jest typową sex bombą z jej książek - brak dużych części ciała i przesady, ale ostatecznie i tak na tym się kończy. Ostatecznie są zlepkiem postaci z innych książek i nie ma w nich nic charakterystycznego.
Na dłuższą metę to może być problem. Dla mnie na pewno i czuję że za chwilę moja przygoda z KA może się skończyć albo mocno ograniczyć
Liberty napisał(a):Z całej serii Raid jest dość słaby. Wg mnie najlepszy Knight i Creed.
czarek.logan napisał(a):Podobno świetna jest 4 część Chaosu. Mam taką nadzieję bo 3 mnie odrobinę zawiodła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości